onsdag den 13. august 2008

Hemlis 4 - sidste pakke

Jeg er jo med i en lille gaveleg - Hemlis 4 - hvor vi skal sende gaver til en hemmelig ven. Vi skal sende gaverne i juni, juli og august. Det vil sige at denne er den sidste jeg skal sende.

Jeg viser her hvad min hemlis skal have. En spændende bog og noget lækket strømpegarn med silke i, og nogen strømpepinde.


Med hensyn til min hemlis 4, så ved jeg ikke hvem det er, men jeg har kun modtaget en pakke indtil videre. Jeg venter spændt hver dag på min pakke for juli og august. Krydser finger for at de kommer frem.

Besked til min hemlis 4: Jeg kan ikke modtage post fra den 28. august og 3 uger frem på grund af ferie. Så hvis jeg skal have mine pakker inden ferien, så skal du til at skynde dig.

Jeg vil ikke deltage i denne slags mere - for et stykke tid - for det er surt ikke at modtage pakkerne som forventet. Jeg synes at når man tilmelder sig, så skal man gøre som reglerne siger. Eller det mindste, så kunne der sendes en mail om at pakken er forsinket.

Et lille surt opstød, men jeg kan ikke have sådan noget.

14/8 08
Idag har jeg modtaget en mail fra min hemlis 4, hun/han undskylder mange gange at der ikke har været sendt en mail til mig. Men nu er pakkerne på vej til mig. I kan tror at jeg glæder mig til at modtage dem, og se hvad der er i.
Tusind tak til min hemlis for mailen.

8 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Helt enig i ien betratninger om at man sender når man har tilmeldt sig og pga. samme er jeg så ej længere medlem af nogen fødsesdagsgruppe. For så træls år efter år at vente og vente på en gave...

Selvflgelig kan man glemme, men så sender man besked lige så snart man opdager det og man gør alt hvad man kan for at huske for det betyder noget for modtager at gave indfinder sig til tiden - uanset hvilken gavebytte leg man deltager i - og at nyde uden at yde, det bør efterlade en meget grim smag i munden

Merete sagde ...

Hej Rikke
Dejligt at hører, at jeg ikke er alene med det syn.
Merete

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hvor har du ret.... man bliver bare så skuffet, når man melder sig til noget, og tingene ikke går, som man regner med. Og når man har sagt A og meldt sig, må man også sige B og få sendt, hvad der skal sendes.

God weekend.

KH Tina

Merete sagde ...

Hej Tina
Tusind tak for din kommentar.
God weekend til dig også

Merete

Janne sagde ...

Det er skuffende hvis man bliver snydt, men bruge selv meget tid og penge på at sende til sin modtager og går og venter på selv at modtaget noget.

Merete sagde ...

Hej Janne
Kan kun give dig ret.
God weekend

Merete

Buddas kryp in sagde ...

TACK TACK TACK

VIlket underbart sista paket (och dom andra oxå) jag fick idag...

Det har varit en fröjd att vara din hemlis och fått såå fina paket...

Tack

Kramizzz Kattis

Merete sagde ...

Hej Kattis

Dejligt at du kan bruge gaven/erne. Det er altid svært at finde på gaver til andre. Men jeg nyder det.
Kan du have en god weekend.

Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...