torsdag den 20. marts 2008

KAL 2008 - webstrikkerne

Så er årets KAL for Webstrikkerne skudt igang. Det skete allerede igår. Der er 3 projekter at vælge imellem. Eller man kan jo også strikke alle tre - det har jeg tænkt mig at gøre.
2 af prokterne er Karen Noe og den sidste er fra Slöjd o Handtverk i Färila. Vi har kunnet købe opskrifterne til en fordelagtigt pris.
Vi kan vælge Super Carla´s fantastiske tryllekappe fra Karen Noe. Et ganske smukt og anderledes sjal.

Vi kan ogå vælge Super Carla´s poncho også fra Karen Noe. Den er også ganske smuk og anderledes.


Til sidste er der tørklædet fra Slöjd o Handtverk i Färila. Det består af 24 forskellige mønster som udgør tørklædet. Det er også ganske fint. Jeg kan se det i dobbelt bredde, og derved blive til en stola istedet for.

Der er 137 webstrikker som deltager i denne KAL, og det er ganske mange. Underligt at tænke på, at så mange sidder og strikker på de samme projekter. Man kan følge webstrikkerne her.
Det er også på den side at jeg har "lånt" billederne.

Det er PiaT, og har stået for denne fantastiske KAL, og det skal hun have tusind tak for. Det er et stort arbejde.

2 kommentarer:

Maggan sagde ...

Glad Påsk Merete! Jag sitter just nu och stickar på Super Karla. Det var tur att jag fick hjälp av snälla Webstrikare via mail för jag hade kört fast i mönstret ;) men nu flyter det på. Jätteroligt att sticka!!
Ha en fin helg!!

Merete sagde ...

Hej Maggan
Tusind tak for din hilsen. Jeg skal også strikke ponchoen lige som dig. Men er ikke startet endnu.

Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...