mandag den 3. marts 2008

Alice og Queen of CupsJeg har strikket en Alice fra Design-Club. Den er strikket af det lækre merinould/silke fra Duo. Det er meget lækkekt at strikke af og meget lækkert at have på. Det er min søster som har fået trøjen, som er strikket i en str. S. Der er brugt knap 125 g garn. Og farven er en skøn petroleums-grøn farve. Blusen klæder mig søster rigtigt godt. Hun vil ikke have et ansigt frem på bloggen, det er grunden til billedet.

I december 2007 meldte jeg mig til en knit more sock swap hos Stickamera i Sverige. Vi skal strikke et par sokker/strømper til en person, og sende dem inden den 30. marts 2008. Her i weekenden fik jeg strikket strømper til en kvinde i Sverige. Hun ved ikke endnu, at det er mig, der skal strikke strømper til hende. I hendes tilmeldning har hun skrevet at hun kan lide blå, grå og hvide farver. Jeg havde ikke noget strømpegarn i de farver på lager, så jeg har valgt noget, hvor der er blåt i. Men det fremgår af billedet, at der også er grønt og lilla i. Nu håber jeg bare at hun kan lide strømperne. Garnet det mest lækre og bløde strømpegarn der findes, det er merinould og silke. Lækkert, lækkert, lækkert, kan jeg kun sige. Det er købt her.

Jeg vil pakke strømperne i en lille pakke i aften, og sende dem til Sverige i morgen. Kan fortælle at mønsteret er Queens of cups. Meget nemme at strikke, og opskriften er her. Men mønsteret kommer ikke helt til sin ret, i garn som ikke er ensfarvet.

7 kommentarer:

kageklovn. sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt, sokkerne er da så smukke, og din søster uden ansigts bluse er lækker :-)

kageklovn. sagde ...

Hov jeg kan se du er med i en engelsk strikke klub, er du ferm til oversættelse af opskrifter ???

jeg har købt en opskrift på et sjal og er på det nærmeste grædefærdig over jeg ikke kan oversætte skidtet, så jeg efterlyser en der har lyst at gøre det.

Merete sagde ...

Hej
Tusind tak for din kommentar. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med din opskrift. Jeg sender en privat mail til dig.

Merete

Maggan sagde ...

Hej Merete! Tusen tusen tack för det underbara paketet som kom idag!! Åh så glad jag blev! Så underbart garn!!!! Nu gäller det bara att hitta det perfekta mönstret på en sjal oxå ;) men det är kärt besvär!
Och tack för länken till thenaturaldyestudio, vilka underbara garner! Du har verkligen stickat så mycket vackert! Lägger till dej i min blogroll nu ;)
Stort tack och kramar från Maggan

Merete sagde ...

Hej Maggan

Dejligt at du kan bruge garnet.
Jeg vil også kigge ind hos dig, for jeg har allerede holdt øje min din blog igennem et stykke tid.

Merete

Inges uldprogram sagde ...

Jeg får altså lige lyst til at sige tak for linket i din gamle blog til noro sokkegarnet. Du har ret. Det er da et eventyrland at surfe rundt i. Nu venter jeg spændt på der kommer noro sokkegarn på "hylderne" igen.

Merete sagde ...

Hej Inge

Det var så lidt. Det er dejligt at der findes sådan nogle eventyrlande.

Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...