søndag den 14. september 2008

Retur fra Rømø

Så er vi retur fra Rømø. Vi landende i Ramløse igår aftes.

Dagen idag skal bruges til at pakke ud, vaske tøj og bil og ellers afslapning. Jeg skal også rundt og kigge i blogland. Det har jeg ikke haft tid til i 14 dage. Jeg har heller ikke haft tid til at lave indlæg om vores sommerferie. Men i løbet af nogen dage, så kommer der nogen indlæg om ting, steder o.s.v. vi har oplevet i vores ferie.

Dette billede er fra stranden ved Lakolk på Rømø.

På Rømø og rundt om i Sønderjylland er der mange gamle og skønne huse. Her er et billede af et sådan hus. Jeg kan slet ikke stå for det.


Vi har heldigvis ferie i en uge endnu. Så der skal være en chance for at kunne falde tilbage til hverdagen igen. Det er rart med ferie, men hold kæft hvor er det rart at komme tilbage til hverdagen.

4 kommentarer:

Tine sagde ...

Velkommen hjem.

Det er altid dejligt med ferie, og komme væk hjemmefra, men lige så godt at komme hjem igen og komme ind i den daglige gænge :-)

Glæder mig til at se flere billeder af dejlige huse :-)

Merete sagde ...

Hej Tine
Tusind tak for din hilsen

Merete

Janne sagde ...

Rømø er en dejlig ø, og jeg drømmer om at se den på andre tidspunkter end juni måned, hvor jeg tradionelt har været der. Mine bedesteforældre har haft kommandørgården indtil den blev lavet til museum i 1950, så de sidste år har der være familieforsamling på rømø :-)

Merete sagde ...

Hej Janne
Det er grunden til at vi godt kan lide at holde ferie så sent. Der er ikke nær så mange turister og det er noget andet man oplever.
Så du stammer fra Rømø, hvor hyggeligt.
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...