søndag den 15. november 2015

Forbrydelsen x 2

 

så er der nok nogen af jer, som straks tænker, hvad har hun nu lavet?

Men jeg har ikke lavet noget ulovligt, hvad jeg ved af. Jeg har bare strikket 2 x Sara Lund trøjer. De er begge strikket på bestilling, men strikket i 2 vidt forskellige garner. Men det er den samme opskrift, der ligger til grund.

IMG_0874      IMG_0877

Jeg synes det er sjovt at, se hvor forskellige i udtryk de er. Bare fordi der er forskelligt garn-typer der er brugt. Det er begge str. small, og så er der også forskel tykkelsen af strikkepinde der er brugt.

IMG_0875

Denne er strikket i lett-lopi som er islandsk uld. Der er mange som synes det er kras, men jeg synes det er ok. Og når det bliver vasker, så bliver det blødere. Denne er strikket med 1 tråd let-lopi på pinde 5. Jeg har måtte regne opskriften om, da det er tyndere garn, end der er brugt i opskriften. Der er brugt 1,5 nøgle af den pink og ca. 6 nøgler af den brune.

IMG_0879

Garnet til den råhvide, er Naturuld fra Hjertegarn. Det er et blødt og tykt lækkert garn. Jeg har købt garn og opskrift som et kit, engang i tidernes morgen. Her er der bruge lidt over 2 nøgler brunt og 5 nøgler råhvidt. Og den er strikket på pinde 7.

10 kommentarer:

Ellen sagde ...

Smukke trøjer Merete. God aften.

Madam Sand sagde ...

Ja, de er godt nok forskellige, de her to trøjer - men smukke på hver sin måde.

Lydert sagde ...

De er skønne på hver deres måde; jeg bliver aldrig træt af 'stjernetrøjen'

annelises kreativiteter sagde ...

Skønne trøjer og godt nok forskellige. Jeg kan nu bedst lide den råhvide og brun

Lona sagde ...

De er flotte begge to, og så vidt forskellige {;o) ses snart!

Quiltepigen sagde ...

Den er da flot.

dqpage sagde ...

Ja de er godt nok flotte begge to - i deres forskellighed. Sjovt hvad farvevalget kan betyde for helhedsindtrykket. Jeg ville ikke kunne vælge mellem dem (men det er vist generelt mit problem - ikke at kunne vælge ;o)

Strikkeheksen sagde ...

To skønne, skønne trøjer og fine med hver deres udtryk. Lett-lopi er noget af det bedste garn til udendørstrøjer og så findes det i så mange smukke farver :-)

christunte sagde ...

Det er også en klassisk model. De er fine! Jeg havde ikke lige tænkt at de var så forskellige.... Spændende!

Strikkeglæde sagde ...

Ja det er fine trøjer og jeg fascineres også af hvor forskelligt modeller kan falde ud afhængigt af garnet.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...