søndag den 4. oktober 2015

Poncho fra Viking garn


Jeg har strikket en poncho fra Viking garn, jeg har aldrig før strikket efter deres mønstre eller i deres garn. Så da jeg fik muligheden, så greb jeg chancen.
Den ser sådan ud, når den ligger på gulvet. Ser ikke ud af noget særligt

IMG_0865    IMG_0866

Kan være lidt svært at se, men husk at mine billeder kan klikkes større. Den har været sjov at strikke selv om stykket der er strikket måler 2 x 65 cm. Den er strikket på bestilling og farven er cream-farvet.

Når den kommer på en gine, så ser den sådan ud. Og så synes jeg den ligner en million.

IMG_0867    IMG_0868

Garnet der er brugt, er også fra Viking og hedder Cream, og består af 78% mælkefiber og 22% nylon. Da jeg startede med at strikke med garnet, så føltes det lidt som pladegarn at strikke med. Sådan lidt løst i det, men på grund af at der er nylon i, så går garnet ikke fra hinanden.  Det er ok at strikke med, man skal bare lige vænne sig til det. Det er et meget blødt og lækkert garn. Kan også fortælle at den er utroligt varm, så det er en poncho som varmer rigtig meget.

Der er blevet spurgt om den er tung. Der er brugt 12,4 nøgle á 50 g så nogen gram garn er der i den. Men på grund af garnets lethed, så føles den faktisk let og behagelig. Den er ikke stiv/fast i det.

Opskrift og garn kan købes her. En super fed netbutik og hun har også butik i Christiansfeld i Sønderjylland. Men har aldrig været i den fysiske butik – endnu.
Og til sidst et billed med mig i den. Størrelsen på ponchoen er one size.

IMG_0869

Jeg fik ikke færdig gjort min to-do liste fra september. Jeg har lige et par bestillingsopgaver mere, der skal strikkes. Men mon ikke jeg når at få de sidste ting færdige inden nytår?

10 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Jo inden nytår, det skulle der da være en chance for at nå.
Jeg må give dig ret - det er en af de flotteste ponchoer jeg har set, det gør en kæmpe forskel at få den på, i forhold til når den bare ligger.

Lona sagde ...

Hold op den er flot! Er den tung?

Ellafanta sagde ...

Lækker poncho

Lydert sagde ...

Det er godt nok fantastisk så stor forskel der er på ponchoen på gulvet og på ginen/dig
Den er superflot, det må da have været et kæmpearbejde at strikke den

Garn, hund & kat sagde ...

flot :-)

Strikkeheksen sagde ...

Den ligner da en million, men ser også tung ud :-) Jeg tænker, det kan være en lækker "sofa-poncho" - sådan en man tager over i stedet for et tæppe. Men den er sikkert også god ude i rigtig koldt vejr :-)

Pia sagde ...

Avs hvor er den flot..

Mette G. sagde ...

Den ser superlækker ud!

Madam Sand sagde ...

Den er superflot - lyder også som lækkert garn. Ville overveje den, hvis jeg kunne lide at gå med poncho :-)

dqpage sagde ...

Det er en totalt flot poncho. Du har ret i, at den gør sig bedst på ginen - men de andre billeder giver et godt helhedsindtryk. Den er super smuk.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...