lørdag den 26. september 2015

To-do liste og lidt andet

Vi har været 14 dage i Sønderjylland på ferie og nyder de sidste 2 dage her hjemme. Der er jo en del vasketøj efter 14 dage. Jeg har haft mit strikketøj med på ferien, men der er ikke noget færdig på min to-do liste for september.

IMG_0863

Men jeg har fået startet op på Sara Lund sweateren, som jeg havde skrevet at jeg ville. Jeg regnede også med at skulle være færdig i min ferie. Men da jeg kom til Sønderjylland og pakkede mit strikketøj op, så havde jeg glemt garnet hjemme. Hvor gammel er man så?
Så er det jo godt at min strikkekurv, indeholdt andet garn, så der kunne strikket på noget andet.


IMG_0860

Denne lille kjole har jeg fået strikket. Den er str. 6 mdr., så det tog ikke mange timer. Opskriften findes i bogen baby it´s cold outside af Susie Haumann. Jeg har strikket den i Alba fra BC garn som er 100% bomuld. Garnet er skønt at strikke med og er blødt og lækkert. Der er brugt lidt over 70 g af den lyserøde. Det er en del af et bestillingsarbejde.Kjolen er nem at strikke og strikkes oppefra og ned.

IMG_0861

Så har jeg også fået strikket et sjal færdigt. Opskriften er fra kreativ strik og kan findes på nettet. Jeg har brugt deligt strømpegarn fra Drops i grå farveskrifte. Dette er fordi modtageren ønsker denne farve. Super nemt at strikke og der er brugt ca. 135 g garn. Jeg skal strikke et til, bare i blå farver. Det er også en bestillingsopgave.

Her et et billed af kanten, som strikkes samtidig med sjalet.

IMG_0862

13 kommentarer:

Ellafanta sagde ...

Fine ting du har fået strikket

Uldbegavet sagde ...

Sikke nogle skønne ting du har strikket. Sarah Lund sweateren ligner originalen fuldstændig og den lille kjole er bedårende. Den helt rigtige sarte lyserøde farve, som er så god til de små.
Flot at du strikker på bestilling - det havde jeg ikke orket. Jeg vil selv bestemme hvad jeg vil strikke, så jeg undgår altid bestillingsarbejder.

Chain of Yarn sagde ...

Det lyder som en produktiv ferietur He he det var godt du havde medbragt andre projekter end lige den du havde glemt garnet til. God weekend

Bella sagde ...

Du har da fået lavet nogle flotte sager, på trods af, at have glemt garnet til Sarah Lund-sweateren. Det lyder som en dejlig ferie :-)

Madam Sand sagde ...

Så heldigt du havde mere med i kurven. Man skal aldrig gå ned på udstyr :-)

Anne/FruFlittig sagde ...

En del af formålet med listen var jo også at komme igang og du er du da så sandelig kommet....fine kreationer...:-)

Lona sagde ...

Ej, glemt garn!!! Ja heldigvis har vi jo som regel en strikkekurv der kan klare næsten en hver situation.

Lona sagde ...

Hm, blogger "frøs" mig!! Skønne ting du så ellers har fået lavet og mon ikke der blev fundet en skat eller to? {;O)

Benedicte sagde ...

Store strikkekurve er nødvendige, når man fjerner sig fra hjemmet! Fine sager og forhåbentlig også en dejlig ferie, når strikkepindene blev sluppet ;-)

Mette G. sagde ...

Uha - du har da haft travlt :-) Skønt at få smukke ting færdige!

Christina (Carla og krudtuglen) sagde ...

Hvor er du effektiv. Den lille kjole er virkelig sød.
K.h.
Christina

Strikkeheksen sagde ...

Uha - det er da ikke godt at glemme garnet! Men selvfølgelig havde du andet med :-) Sød lille kjole og også et rigtig fint sjal :-)

Fru Knudsen sagde ...

Ærgeligt må de have været, at opdage, at garnet var glemt derhjemme. Du har dog rodet bod på mangel med flere andre fine ting

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...