søndag den 1. februar 2015

AOH messe 2015

I den weekend som er gået, har der været håndarbejdsmesse i Rødovre. Jeg var forbi fredag sammen med en veninde. Vi ankom lidt i kl. 10, og det viste sig at være en rigtig god ide. Vi brugte lidt over 3 timer og så var vi parate til at tag hjem igen. Fredag formiddag, var der god plads, og vi kunne komme til at se på det som vi ville.

Jeg fik købt lidt med hjem. Jeg købte 6 nøgler strømpegarn. De ensfarvet er et nyt strømpegarn gra Onion, hvor der er nældefibre i, istedet for kunstgarn. Så det er 100% natur garn. Det er meget blødt, så jeg er meget spændt på at se hvordan garnet, holder til brug. Det multifarvet kom med hjem på grund af farverne.

IMG_0759

Så købte jeg et kit hos “der var engang” nemlig til en nederdel. Jeg har længe gået med ønske om at strikke en nederdel. Men jeg ved ikke om det er mig, med en strikket nederdel. Denne er ganske enkel og ikke så dyr, så det må prøves.Den strikkes i kitmohair. Så den bliver let og lun.

IMG_0762

Til sidste købte jeg et symønster, på en taske. Den har den rette størrelse som strikketaske. Og på grund af stofferne, så faldt både jeg og veninden for taske. Så mønsteret er købt. Nu skal jeg bare finde en som, vil sy den for mig.

IMG_0757

Mønsteret til tasken kan købes her 

Næste gang der er håndarbejdsmesse er i Middelfart i marts 2015. Her er jeg at finde på Uldgårdens stand. Jeg skal være medhjælper hele weekenden og det glæder jeg mig meget til.

6 kommentarer:

Emmy sagde ...

Skønne indkøb. Glæder mig til at se din nederdel. Jeg tror strikkede nederdele er in for tiden. God strikkelyst.

Mariann sagde ...

Kan du evt. oplyse mig om, hvor man kan købe mønster til den taske, den må jeg bestemt lave.
På forhånd tak Mariann

Jane Birke Nielsen sagde ...

Den strikkede nederdel ser godt nok skøn ud......den glæder jeg mig til at se når den er færdig :-)
Spændende strømpegarn du har købt :-)

Benedicte sagde ...

Fine sager :-)
Hvor dejligt med god plads til at ose, uden menneskemylder. Jeg lurer også på nederdelsstrik, så jeg er spændt på at se din model i færdig udgave.

Zette sagde ...

Garnet fra Onion med nælder, hvordan er det at strikke i?

Strikkeheksen sagde ...

Det bliver spændende med sådan en fin let nederdel :-) Meget, meget spændende taske, du skal til at sy :-)

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...