søndag den 5. januar 2014

Og vinderen

af min

images

er

Lilian Søgard Wogensen, som skrev

kære Merete...jeg vidste ikke at dit 2013 har været så turbulent, men forstår så hvorfor jeg ikke har set så meget til dig på fb.
det vil jeg håbe der bliver rådet bod på <3 i hvert fald skal jeg gøre hvad jeg kan for at holde dig i gang &
lige netop den trøje syns jeg er SÅ delikat at se på, så det ville være en fryd at være den heldige - især hvis jeg kender en der vil strikke den for mig....
rigtig godt nytår til dig ønsker lilian
31. dec. 2013 19.31

Hjertelig tillykke med præmien. Jeg håber du bliver glad for den.

Da der har været god respondes på mit blogindlæg vedr. give-away, så vil jeg nok gøre det et par gange mere I 2014. Jeg kan ikke love at præmierne bliver lige så store som denne, men det er tanken der tænken der tæller.

UPDATE: Garnet og knapper har jeg købt hos Butikken ved højen. Garnet er Rasmillas Yndlingsgarn og Noro sekku. Jeg tror ikke det er udgået. så kontakt Butikken ved højen, hvis du kunne tænke dig at købe et kit.

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

nej søde venner da - det er da helt vildt og overraskende....hvor er jeg GLAD
tak tak tak tak tak tak.....

Britt sagde ...

Tillykke til den heldige. Det var en rigtig flot give-away, jeg overvejer om jeg også skulle holde sådan nogle. Jeg har lige købt bogen og er også faldet for den trøje, måske jeg bare skulle gå i gang ?

Dorthe sagde ...

Tillykke! Ja, det var den imponerende respons! God søndag!

Uldbegavet sagde ...

Stort tillykke til vinderen, hun aner ikke hvor heldig hun er, for garnet er udgået og kan ikke længere købes nogen steder.

Britt sagde ...

Uldbegavet: Jeg har også set det på Rasmillas hjemmeside så det er måske også en mulighed

Lona sagde ...

Tillykke Lillian - {;o)

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...