lørdag den 25. januar 2014

Derecho

er et meget smukt sjal, som er designet af Laura Aylor. Jeg har købt mønsteret via Ravelry.

Jeg tror ikke hun har nogen hjemmeside – kan ikke finde en. Men hun har desginet en del sjaler, som er meget grafiske I deres udtryk. Noget med lige linier og I den duer. Jeg synes de er meget smukke.

Jeg har en del rester I supersoft og har vælgt at strikke sjalet med 1 bundfarve som er råhvid. Og så har jeg strikket hver felt, I en farve, Men I hver felt er der 4 farver, som går fra lys til mørk. Jeg synes at det giver et fantastik spil til sjalet. Jeg tager ikke hensyn til hvordan, de forskellige farve felter, skal placeres I forhold til hinanden.

Dette sjal er strikket på bestille og er meget stort. Det er strikket til en høj pige, måler 180 cm, så sjalet er større end opskriften ligger op til. Men det er dejligt nemt at gøre større.

Det er også supernemt at strikke, da det udelukkende er retriller, man strikker. Så hvis der ikke er strikket efter engelsk opskrift før, så er dette et rigtig godt begynder projekt.

IMG_0353

Sjalet måler 210 m I bredden og 1 m I højden. Men kan sagtens strikkes mindre. Jeg har ialt brugt 305 g garn til det.

Sidder og overvejer at strikke endnu et, men denne gang skulle det ende som en firkant. Så kan det evt. bruges som babytæppe?

11 kommentarer:

Lona sagde ...

Det er så flot og ganske genialt at få brugt sine rester på denne måde - dette er nu skrevet på need to doo listen {;o)

Kludemutter sagde ...

Sikke et flot regnbue sjal ;)
Her ligger opskriften også og venter.

Siddis back home sagde ...

Det var nydelig! God helg til deg!

dqpage sagde ...

Det er rigtig flot - smart med striberne :o)

Birthe sagde ...

Det er bare så smukt , jeg er også vild med netop det her sjal , hyggeligt og nemt strik ( når man har hjælp til at knække koden he he )
God weekend :-)

Ellen sagde ...

Sjalet er bare så flot. Jeg skal have købt en bundfarve. Anja og jeg har aftalt at vi hjælper hinanden igang når vi mødes d.9 februar.God weekend til dig.

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Hvor er det bare flot, og ja, måske skal det vær mit begynderprojekt på engelsk.
Tak for ideen

Karina Bunkenborg sagde ...

Hvor er det bare flot!

Pia sagde ...

Mega flot sjal.

Uldbegavet sagde ...

Det er et smukt sjal, jeg er vild med det grafiske udtryk.

Benedicte sagde ...

Det er så flot, Merete! Jeg elsker også den slags enkle designs. Hvis ikke jeg faldt i KAL-gryden hele tiden, så var det sådan et jeg skulle lave næste gang ;-)

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...