torsdag den 21. februar 2013

Inspirations turne

det har jeg deltaget i de sidste par dage. Det er godt det ikke er hver unge, at jeg skal afsted 2 aftner om ugen. Det er godt, men det har også været super godt.

Tirsdag, var jeg en tur i Holbæk, til foredrag med Christel Setfarht. Det var sammen med min veninde Charlotte, som jeg tog hen til først. Vi havde en hyggelig eftermiddag sammen og hun lavet en god aftensmad til os. Om aften tog vi til Hollbæk bibliotek for at høre Christel.

Det er altid en fornøjelse at hører hende fortælle om Fanø og hendes strikke verden. Hun kan noget med farver og mønstre som ikke mange kan. Jeg er vil med hendes sjaler. Men hendes frakker synes jeg ikke om. Jeg synes de er for firkantet, Men jeg er vild med den tyrkiste frakke. Super flot og en fantastik facon.

Jeg blev fristet af hendes ny pagodehue med bladmønster med tilhørende pulsvarmer.

IMG_0127   IMG_0129 

Igår var jeg i Sommerfulgen til foredrag med de 2 herlige piger/kvinder bag Nordiske masker. Det var sjovt og spænde at hører hvordan, deres samarbejde er opstået. Jeg fik prøvet nogen af modellerne og det er altid godt. Der kom et par stykker på min liste over ting jeg godt kunne tænke mig at strikke.

Her er mine indkøb fra igår. Læg lige mørke til Strik med stumer af Annette Danielsen, den udkommer først imorgen den 22. februar. Men der var mulighed for at købe den allerede igår.

IMG_0130 IMG_0131

IMG_0132 IMG_0133

Nu vil jeg finde en kop varm te og gå ind i stuen og strikke nogen pinde og se om der er noget i TV.

8 kommentarer:

Merete sagde ...

Superfine ting du har købt, Merete. Dejligt med inspiration - også fra din blog, når man nu ikke selv har været til foredrag!

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Lyder til at du har haft nogle dejlige inspirerende dage.
Kan godt flove mig lidt over ikke at være klar over det spændende der skete i Holbæk, når jeg nu bor i Skibby. ;-(

Fru Knudsen sagde ...

Ja sådan en turné tapper på kræfterne, men dejligt med inspiration

dqpage sagde ...

Flotte ting du fik købt ind til :o)
Ja du har ret - det er altid spændende med noget inspiration, at høre hvordan ideerne er opstået, og hvilke tanker og historier der ligger bag.
Vedr. Seyfarths frakker, så er jeg tilbøjelig til at give dig ret. Jeg strikkede selv fugletrøjen for et par år siden, et kæmpearbejde. Desværre er det alt for lidt den er blevet brugt, og jeg ved ikke helt, om det i virkeligheden skyldes formen. Den er for stor under overtøj, og for kold uden. Her i Nordjylland blæser det altid.
Og måske skal jeg bare minde mig selv lidt mere om at få den brugt.
Jeg glæder mig til at opleve Fanø og se nærmere op Seyfarths øvrige modeller til september.
hilsen Mona

Lona sagde ...

Hold da op en masse dejlige fristelser!! Jeg syntes godt nok at min need-to-doo liste bare bliver længere og længere!

Merete sagde ...

Tusind tak for jeres kommentar. De er super læsning som sædvanlig. Jeg henter også rigtig meget inspiration rundt omkring på jeres blogs

små hverdagssysler sagde ...

sikke spændende. Jeg ville ønske jeg kunne strikke de huer hun laver:-)
MVH Jette

Uldbegavet sagde ...

Fine fristelser og et spændende foredrag, så kan man godt komme afsted selv om det er 2 gange på en uge. Det er lækre ting du har købt.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...