mandag den 4. februar 2013

Håndarbejdsmesse i Rødovre

den besøgte jeg igår sammen med strikketøserne. Vi ankom omkring kl. 11.30 og vi måtte stå i kø for at komme ind. Men der var dog ikke så mange mennesker i hallen som jeg havde frygtede. Der var til at komme til og man kunne se og føle på det hele.

En fin lill messe, men en del garnbutikker til stede. Men det var lige som  der mangelde noget. Der kunne også godt have været et breddere udvalg af butikker. Det virkedes som om dem der stor for messen, havde slået op i telefonbogen under u, og så havde inviteret alle butikker der hed noget med uld.

Men jeg krydser finger for at succes gentages til efteråret med flere butikker og stande og i en større hal, med bedre pakeringsforhold.

Lidt billeder fra messen skal I have

IMG_0111 IMG_0112 IMG_0113 IMG_0114

Kan jeg så tag til messe uden at købe noget?

 

Nej, det kan jeg ikke. Men det blev ikke til meget

 

IMG_0117 IMG_0118

Og til sidste denne skønne poncho. De havde ikke mønster eller garn, derfor måtte jeg købe udstillingsmodellen.

IMG_0115 IMG_0116

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wong Wai:
Noøøj; hvor er ponchoen utrolig flot! Kan godt forstå DU købte den - tillykke med den ;-)
God dag til dig og dine :-)

Uldbegavet sagde ...

Det er da egentlig sjovt at tage en udstillingsmodel med på messe, som man hverken har garn eller opskrift til, men fin det er den.

Benedicte sagde ...

Lækker poncho! Og sikken et par nydelige damer i sofaen :-) Mon ikke messens arrangører lige skal se hvor stor interessen er? Og med det tilløb så kunne jeg forestille mig at den voksede til næste gang.

Anja sagde ...

Godt gået Merete..
Jeg syntes du har har været dygtig til ikke at handle :)
Dog det du har købt er lækkert.
Især den grønne poncho.. Den er jeg da totalt vild med.
KH Anja

Merete sagde ...

Hej til jer alle
Tusind tak for jeres kommentar. Jeg synes også jeg har været dygtig. Jeg vil se om jeg ikke kan gøre ponchoen selv. Så der kommer måske et mønster med tiden.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...