lørdag den 5. januar 2013

Ufor´er 2 del

Så må jeg heller kommer lidt videre i min fremvisning af alle min ufærdige projekter.
Den første jeg viser idag, er igen en trøje/jakke til mig selv. Den er strikket i islandsk pladegarn og opskriften er fra Istex. Pladegarnet er lidt sjovt at strikke af, det skal gøres med forsigtighed, Her mangler jeg bage en bred flæsekant i hele trøjens åbning. Men det kommer nok, når jeg er færdige med mint teststrik. Farven er en skøn olivenfarve.

IMG_0076

Dette er en top som strikkes i 2 ret 2 vrang på små pinde. Ret kedeligt at strikke, men garnet er bare så lækkert. Det er det blødest baby-alpaka garn- Så den bliver også færdig på et tidspunkt. Den er sort og derfor strikker jeg ikke på den i øjeblikket. Men lysere tidere er jo på vej. Så der er  håb.

IMG_0079


Den jeg i efteråret som Leftie rundt omkring i blogland, så blev jeg forelsket. Skønt sjal/tørklæde som er strikket anderledes end andre. Jeg måtte bare igang, nu skal jeg bare bestemmer mig for hvor stort det skal blive. Den hvide/råhvide er Fabel strømpegarn fra Drops og den røde er et nøgle strømpegarn i flerfaver. Det vil sige at det er garnet der skrifter farve og ikke mig der bestemmer det.

IMG_0080


Her har jeg gang i en hættetrøje til mig selv. Den bliver super flot og er denne fra Rasmilla. Jeg strikker den i dobbelt garn fra Raume finnuld. Den bliver så så god og jeg glæder mig til få den færdig. Drømmer om at gå foråret imøde, med den som overtøj.

IMG_0081


Den sidste jeg viser i denne omgang – ja der kommer en 3 del – og gåseøje af Annette Danielsen. Jeg strikket den i bomulds-garn fra Isager i en skøn rust-rød farve. Den er super flot synes jeg og glæder mig til at inddfører mig den til sommer.

IMG_0082

12 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Lækker strik du har på pindende. Den trøje fra Rasmilla har jeg slet ikke set, den er superflot. Den bliver perfekt til foråret. Jeg glæder mig til at se de forskellige ting, efterhånden som de bliver færdige.

Citronmoster sagde ...

Det er da ene og alene skønne ufo'er du har liggende. Glæder mig til at se lidt mere til dem :)

Lea sagde ...

Sikke mange lækre ting du har gang i. Du skal nok bliv færdig, sat et lille mål så går det.

christunte sagde ...

Hold op, du har nok at se til! Lækre ting du kan vælge imellem til aftenens strikketøj.

amstrik sagde ...

Hej
Den ene efter den anden lækker strikke ting kommer frem her på din blog for tiden, glæder mig til at se det hele færdig lidt efter lidt.

dqpage sagde ...

Det er nogle flotte ting, du har gang i.
Den snoede hættetrøje er jeg ret vild med (uden dermed at forklejne de andre ufo'er du viser frem),
og skægt med pladegarn.
Det kalder minder frem fra for mange år siden, hvor alle strikkede i pladegarn, og kartede det bagefter.
det var rigtig flot. Måske er det på vej frem igen ? jeg må holde øje med det.
hilsen Mona

Charlotte sagde ...

Uh ha så skønne stykker strik:-)Jeg er lidt spændt på pladegarns trøjen, jeg har nemlig noget til at ligge til en cardigan, men jeg synes det er svært at strikke i!

Ulla Reiche sagde ...

Jeg kan godt forstå ufoerne hober sig op. Det er jo allesammen lækre modeller. Man kan slet ikke lade være med at slå op.

Kh

Ulla

Fru Knudsen sagde ...

Uh hvor ser de ufoér lækre ud, alle som en. Jeg ville få stress og ikke ane hvad for en ufo som jeg skulle gribe. Glæder mig til at se mere til dine Ufo´er

Anja sagde ...

Sikke lækre ting du har på pindene.
Jeg er da bare helt vild med dit hvide/røde tørklæde. :)
Jeg har også gang i for meget lige nu
Kh Anja

Benedicte sagde ...

Der er da en hel del spændende ufoer du har gang i Merete.
Det er en god idé at få dem listet op nu ved årsskiftet. Den idé vil jeg straks låne :-)
På gensyn i Ramløse - og godt nytår!

Strikkeheksen sagde ...

Og jeg som troede, at jeg havde mange projekter i gang ;-) Hvor er det dejlige ting, du har i gang. Jeg glæder mig allerede til del 3 :-)

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...