onsdag den 16. januar 2013

Ufo´er – 3 og sidste del

Allerførst vil jeg sige tak til alle de søde kommentar I har lagt til mine 2 første indlæg om ufo´er. Det er altid dejligt at hører at andre har det på samme måde som en selv. Kan fortælle at de alle sammen bliver færdige – på et eller andet tidspunkt.

Nu vil jeg så starte 3 del og det er også den sidste.

 

Den første ufo idag er et sjal som hedder Momor elly´s sjal. Det er meget smukt og jeg har taget en nærbillede, så I kan se at det er et lille blomstermønster. Det er et hæklet sjal og garnet er lace-garn fra Kauni i papagøje farven. Så det bliver hæklet med en fin hæklenål, og det er ikke så tit at der bliver hæklet en mønster-rapport. Men det sker en imellem. Så lige pludselig en dag, så er det færdig.

IMG_0083     IMG_0084

PS. Jeg skal lige lege lidt med indstillinger

Den næste er også et sjal, men strikket denne gang. Jeg kan ikke huske hvad mønsteret hedder, men det bliver bare så fint. Jeg strikke i lace-garn fra drops i den due-blå farve. Det er super blødt og meget lækkert at strikke af.

IMG_0085

Så er der en omgang glade striber til mig selv. Den er startet op sidste forår, da jeg var på weekendtur sammen med strikketøserne. Kunne være at jeg skulle få den færdig til turen i år. Vi skal først afsted i maj, så der er lidt tid. Den er strikket i garn fra Hjertegarn.

IMG_0086

 

 

 

 

 

 

 

 

Den sidste ufo, er igen et hækletøj. Det har været flere år undervejs, og der går også nogen år inden det er færdigt. Men det er et sengetæppe til niecen, som jeg har gang i. Jeg hækler det i baner, som bliver syet sammen. Jeg vil prøve forskellige hæklemønstre, men det er de samme farver som går igennem hele arbejdet. Det er hæklet i bomuld.

IMG_0087

8 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Jeg bliver helt bjertaget af alle dine ufoer. Du har godt nok mange fine ting i gang. Utroligt at du kan overskue det. Jeg glæder mig til at se de forskellige ting efterhånden som du bliver færdig med dem.

Fru Knudsen sagde ...

Dejlige ufoer du finder frem, det giver vel inspiration når man har dem i hænderne

Ulla Reiche sagde ...

Lige pt har jeg også gang i mine ufoer og har endda lyst til at gøre nogen færdige. Så det er bare om at hænge i mens gejsten er der.

Kh

Ulla

Benedicte sagde ...

Uf, den der Glade striber har jeg også liggende - men jeg er ikke nær så langt som du. Jeg er ikke helt tilfreds med den, så måske skal jeg bare pille op, i stedet for at ærgre mig :-)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Skønne ting du har gang i der..

Merete sagde ...

Dejlige ting du har på pindene. Der er altid inspiration at hente her.

Strikkeheksen sagde ...

Igen en flok skønne projekter - jeg er helt vild med det fine hæklede blomstersjal - det bliver utrolig smukt :-)

Lars Peter sagde ...

Flotte farver og mønstre. Det ser rigtig flot ud.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...