søndag den 17. november 2013

FO 11 + 12/2013

Nu må jeg hellere igang med at vise lidt af alt det som jeg har fået strikket igennem det sidste stykke tid.

Jeg har deltaget i 2 KAL hen over sommeren/efteråret, og det er der kommet 2 meget forskellige sjaler ud af. Begge KAL er foregået via Ravelry.

Den første var Renaissance Shawl af Anne-Lise Maigaard. Det er et sjal som ikke er ret stort og meget fint. Der er strikket perler ind i det, men det kan ikke rigtig ses på billederne. Sjovt at strikke, da der hele tiden skete noget.

IMG_0226   IMG_0227

Design: Anne-Lise Maigaard
Garn: Lace fra Drops  - lýserød
Forbrug: 60 g garn 0g ca 1.000 perler
Pinde: Knitpro 3,75

Den næste KAL jeg deltog i var Color Craving af Stephen West. Her er jeg glad for at jeg ikke kendte resultatet på forhånd – for så var det aldrig blevet strikket.

Men det er en af udfordringerne på en KAL, man kender ikke resultatet på forhånd. Den er sjov at strikke, men brugsværdien, er ikke høj hos mig. Men dejligt at der er brugt lager garn til det.

IMG_0292    IMG_0293

Design: Stephen West
Garn: Supersoft 100% uld
Forbrug: Ialt er der brugt 155 g
Pinde: Knitpro str. 48 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Flotte sjaler begge to, men forstår godt at du nok ikke have strikket nr. 2 hvis du havde vist hvordan den så ud, men den er flot strikket :-))

Birthe sagde ...

Meget smukt sjal .stort arbejde med perlerne. Det sidste er meget specielt.men alligevel fint

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Dine sjaler er flotte, og meget forskellige. Jeg strikkede også rennaisance sjalet, sjovt og udfordrende, Men jeg gav det væk da jeg var færdig. Jeg ville aldrig selv få det brugt.

Merete sagde ...

Lidt ærgerligt med Stephen West sjalet - det er ellers pæne farver, du har strikket det i. Til gengæld ser det andet sjal nydeligt ud og meget anvendeligt.

Lona sagde ...

Kan kun tilslutte mig, det første sjal er superflot, det andet - tja, jeg var heller ikke imponeret!! Håner at vores nuværende KAL bliver bedre!

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Hvor er de bare flotte :-))

Strikkeheksen sagde ...

Håber, du finder en, der vil være vild med Stephen West sjalet - tror en teenagepige ku´ falde for det :-)

Meget fint renæssancesjal - man kan næsten se det over en krinolinekjole :-)

Uldbegavet sagde ...

Sikke nogle flotte sjaler, især det første med perlerne er rigtig smukt. Det andet er mere et hverdagssjal, men det ser også lækkert ud.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...