søndag den 24. januar 2010

Kongelige inspirationer

er en udstillingen, som der i øjeblikket er på Amalienborg. Det er 24 designer fra Netmaskerne, som har fundet inspiration i Dronning Margrethes kjoler i gennem 70 år. Det er der kommet 24 forskellige kjoler ud af. Nogen af kjolerne er det nemt at se, hvilken kjole der at været inspirationene og andre da er det ganske svært.

Picture 317 Picture 278

Picture 280 Picture 273

Picture 295 Picture 298

Picture 284 Picture 282

Picture 281 Picture 288

Den kjole som jeg synes bedst om, er den allerførste kjole i dette indlæg. Den grønne kjole som hedder “Prinsesse for en dag”. Den er designet af Lone Bullinger. Det er dronningens brudekjole hun har lade sig inspirer af.

Det har været sjovt at se udstillingen. Men for nogen af kjolerne er det meget skuffende, at monteringen ikke ser godt ud. Det ser ud til at monteringen er sket i sidste sekundt. Det kan godt være at det skal se sådan ud, pænt er det ikke.

Jeg var sammen på Anne og Lidka på Amalienborg. En super dag.

3 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Fin billedreportage, det giver et godt indtryk af udstillingen :-) Kan godt forstå, at du bedst kan lide den første, den er også helt fantastisk :-)

Irene sagde ...

Den ser rigtig spændende ud den udstilling.

Merete sagde ...

Det var også en god udstilling, jeg har aldrig set noget lignende. Den skulle også komme til Jylland, udstillingen.
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...