tirsdag den 6. oktober 2009

Webstrikkernes strikkefestival

i Svendborg har jeg deltaget i weekenden den 2-4 oktober 2009. Det er første gang at jeg deltager, men ikke sidste. Jeg har allerede skrevet den næste festival ind i kalenderen for 2010.

Omkring kl.14.00 ankom jeg til Svendborg vandrehjem sammen med Bente B og Anne. Turen til Fyn var gået stille og roligt, vi havde et enkelt stop i Nyborg. Her fik vi lidt frokost, inden vi tog det sidste stykke landevej.

Svendborg

Der skulle deltage omkring 100 webstrikker på festivalen. Jeg kender en del fra blogland. Men jeg var spændt på at skulle dele en hel weekenden med en masse mennesker som jeg ikke kendte, bortset fra vores forum på nette.

Picture 36176 Picture 36171 Picture 36164 Picture 36169 Picture 36168

Som det fremgår af billederne så blev mine overvejelser gjort til skamme. Lige meget hvor man sad, så følte man sig velkommen. Der var ingen problemer med at tale med folk, vi havde jo en fælles interesse – nemlig strik. Så det gik bare der ud af.

Udover at hygge, strikke, spise mad, var der også nogen workshops vi kunne deltage i. Jeg valgte ikke at deltage i nogen. Der var bare som mange indtryk som skulle bearbejdes, så ny viden fra en workshops blev valgt fra.

Lørdag formiddag var vi en tur på Hjelholt Spinderi, som ligger 20 km uden for Svendborg. Der kommer et indlæg med denne oplevelse.

Men elles er weekenden brugt til hygge, da vejret ikke har vist sig fra sin bedste side. Men så er der jo heller ikke nogen grund til at have dårlig samvittighed over at blive indedørs.

Picture 36165Picture 36173 Picture 36162 Picture 36163

På festivalen var der ret mange som solgte garn, maskemarkør, strikkepinde o.s.v. Det var både private og professionelle. Så der var mange fristelse, men jeg holdt mig næste i skindet. Jeg købte kun 1 ting på festivalen. Nemlig sådan en dims hvor et garn nøgle kan side og dreje rundt, efterhånden som man bruger garnet.

Men lørdag eftermiddag var jeg en tur i Svenborg by sammen med Bente B og Merete G. Her kunne jeg ikke står for fristelserne, og købte noget. Der komme et indlæg med mine indkøb.

Så herfra skal lyde et kæmpe tak og knus til Britta og hendes usynlige hjælpere, for det kæmpe arbejde det har været at få sådan en festival på benene.

8 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Åh hvor ser det hyggeligt ud, jeg vil altså også bare så gerne prøve at være med - måske næste år :-)

Jeg synes det er helt utroligt, at du har kunnet holde dig i skindet - det ser jo ud til, der er en vrimmel af fristelser :-)

IF Stjernen sagde ...

Dejlige billeder fra en dejlig weekend!

Det var godt at du kom med og jeg glæder mig til vi ses i Næstved.

Merete sagde ...

Hej Strikkeheks
Det var også en dejlig oplevelse, og kan helt klar anbefale det. Det kunne være hyggeligt at mødes til næste år.

Hej Britta
Det var også dejligt at møde dig, og vi ses helt sikkert næste år.

Merete

Garn, hund & kat sagde ...

Selv tak for sidst :-)

ja det var en oplevlese af format - og du fik sådan en garndims - jeg så godt flere havde dem, men troede de var medbagt hjemmefra - heldige dig. Jeg spekulerede nemlig på hvor den mon kunne købes og fik så aldrig spurgt nogen - så jeg leder stadigt

fru westerskov sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Hvad vil det egentlig sige at være webstrikker?

Merete sagde ...

Hej Rikke
Hende som solgte dem hed Sanne (ikke Rasmilla), men hun havde kun 12 med. Hun fortalte det lørdag formiddag uden på spinderiet, at hun havde dem med.

Hej Fru Westerskov
Webstrikker er en grupper af person her på nettet. Du kan blev medlem http://uk.groups.yahoo.com/group/webstrik/. Det er super at være med, da der er strik-in forskellige steder rundt om i landet.
Merete

Anonym sagde ...

Heps.. de der strikke/garndimser kan købes hos Bente Geil

Merete sagde ...

Hej Bente
Det er fuldstædig korrekt. Men til en anden pris end jeg gav.
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...