torsdag den 29. januar 2009

Hip hurra

igår var det min fødselsdag. Sikke en dag, den var ganske vidunderlig. Se lige en bunke af pakker og breve som lå og vendtede på mig. De var alle til mig, og jeg glædede mig til at pakke dem op og se hvad der var inde i dem.


Jeg vil allerede heroppe sige tusind tak for alle gaverne, de er alle vidunderlige. De skal også nok blive til noget smukt og lækkert med tiden.

Jeg er med i 3 fødselsdagsgrupper i forskellige forum, derved bliver det til lidt gaver.
Den første gruppe hvor jeg er med er hos Webstrik.


Fra Hanne C, kom denne hilsen. Et rigtig sødt kort hvor en af Isagers strikmodeller er på anden side. Hanne har sendt penge, så kan jeg selv bestemme hvad jeg vil have. Der bliver helt sikkert købt strikkepinde for pengene.


Fra Lisbeth i Brønderslev kom der 3 nøgler alpaca fra Drops. Et rigtig dejligt og blødt garn, i en rigtig lækker farve. Jeg vil tror at det bliver til et sjal.


Fra Maibritt kom der 2 nøgler Arwetta ekstra fin merino garn som er råhvid, en lille dåse med bodylotion, 2 ruller tape. Og et rigtig smukt ophæng, som Maibritt har lavet på sin symaskine. Det er bare så smukt at det må op og hænge i mit vindue med det samme.

Fra Penille kom der en vidunderlig bog af Britta Wilfert. Jeg kender ikke denne bog, og glæder mig til at kigge i den i aften. Derudover var der 2 nøgler garn fra Sisu i en ganske vidunderlig farve.

Så er jeg medlem af kreativsiden.dk, hvor jeg er medlem af 2 fødselsdagsgrupper. Det kan kun lade sig gøre, da den ene er nedlagt. Men vi er alle enige om at vi kører rundten færdig, så alle modtager en gave fra alle.
Jeg starter med den gamle gruppe som hedder fødselsdagsgruppe 1
Fra Janne kom der 2 nøgler økologisk bomuldsgarn - jeg kan ikke lige finde ud af hvad farve det er - men lækkert blødt er det. Så er der 4 nøgler spændende effektgarn, som jeg ikke har set før. Så har hun lavet 2 køleskabsmagnetter til mig. Hun har foldet teposer og sat på, de er rigtige flotte og anderledes.

Fra Britta S har jeg fået 3 nøgler alpaca fra Drops. Som jeg skrev før, så er det et utroligt lækkert garn, som jeg strikker mange sjaler af. Så disse 3 nøgler sort bliver nok til et sjal med tiden.
Fra Betina er der kommet 4 nøgler lækkert uldgarn i en lækker farve. Der står på garnet er det er egnet til filning, så det bliver nok til futter.

Fra den nye fødselsdagsgruppe som hedder B, har jeg fået følgende:
Fra Anja er der kommet garn fra Karen Noe. Det er et bundt med ultrafint merinould og 2 bundter af uld/silke. Garnet er utroligt lækkert og Anja har skrevet at de 2 typer garn skal strikkes sammen til et sjal. Så nu må jeg på jagt efter et mønster. Der var også 3 maskemarkør.
Fra Mini123/Susanne er der komme en del håndlavet kort, som bare er så flotte. Jeg elsker håndlavet kort. Derudover 2 nøgler Tweed fra Hjertegarn. Dette garn kender jeg ikke, og ved ikke lige hvad det bliver til. Til sidst var der også 3 maskemarkør i en ganske vidunderlig turkis farve.
Fra Susan er der 3 nøgler strømpegarn fra Hjertegarn. Dette garn kender jeg heller ikke, og er spændt på at strikke med det. Det bliver helt sikkert til strømper til mig selv, da det er ganske flotte farver. Rigtige tøsefarver.
Fra Toftberg var der 3 bundter strømpegarn. Bundtet til højre er fra Opal og håndfarvet. Men jeg har aldrig set sådan et bundt før. Jeg er jo hel vild med håndfarvet garn, så jeg er spændt på at se dette garn strikket. De andre nøgler er også super flotte og i farver jeg ikke selv ville have valgt.
Så jeg er bare super glad for alle mine pragtfulde gaver, og der er til rigtig mange timer med strik i den nærmeste fremtid.

20 kommentarer:

Mormorstrik og Farmorsysler ❤️ sagde ...

Tillykke med fødselsdagen igår. Du er sandelig blevet godt begavet, og sikke nogle dejlige ting, du har fået.

Merete sagde ...

Hej Mormor
Det kan jeg kun give dig ret i, og tusind tak
Merete

Irene sagde ...

Rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen i går Merete! Det ser ud som om du fik skønne gaver! Jeg følger med stor glæde din blog, fordi du strikker nogle af de ting jeg beundrer aller mest- sokker og sjaler-lace og snoninger.
Kh Irene

Penille Hjortnæs sagde ...

Godt du kan bruge gaverne! Jeg var i tvivl om bogen, men jeg har den selv, og er glad for den. Der er god inspiration i den - rigtigt retro stil...

KH
Penille

Merete sagde ...

Hej Irene
Tusind tak for din hilsen, dejligt at hører folk sætte pris på min blog.

Hej Penille
Bogen er super, jeg har kigget i den. Jeg skal helt sikkert strikke et par stykker eller 3 af bogens opskrifter.
Merete

Lene Sophie sagde ...

Sikke nogle lækre gaver du har fået. Og til lykke med fødselsdagen forøvrigt.

Strikkeheksen sagde ...

Stort tillykke herfra, hvor er det nogle skønne gaver, du har fået - jeg er spændt på at følge med i, hvad der kommer ud af det :-)

Tine sagde ...

Et stort tillykke herfta.
Sikke dog en masse dejligt garn du har fået.
Du kommer da ikke til at kede dig :-)

Merete sagde ...

Hej Lene Sophie
Tusind tak for din hilsen. Det er rene lækkerier, der er på de billeder.

Hej Strikkeheks
Tusind tak for din hilsen. Jeg er er også spændtpå hvad det ender med


Hej Trine
Tusind tak for din hilsen. Keder sig, ord kender jeg ikke.

Merete

Merete sagde ...

Mange gange tillykke med fødselsdagen i forgårs. Sikke mange dejlige gaver du har fået.

Merete sagde ...

Hej Merete
Tusind tak for din hilsen. Jeg har ikke glemt dig, det bliver sendt i løbet af weekenden.

Merete

Anonym sagde ...

Tillykke med fødselsdagen, og hold da op, hvor er du blevet begavet, hva'? Hvor er du heldig. Gid det var mig der fik så mange dejlige gaver med posten. :o)

Merete sagde ...

Hej Heidi
Tusind tak for din hilsen. Mail dig til en fødselsdaggruppe, så kommer der sådan ogen lækre gaver til din fødselsdag
Merete

Samtal från min trädgård sagde ...

Tillykke med dagen og hvilke gaver! Dejligt at väre med i en födselsdagsklub.

Merete sagde ...

Hej
Tusind tak for din hilsen
Merete

Anonym sagde ...

Hej Merete,
Forsinket tillykke med fødselsdagen.
Hilsen Anne i Fredensborg

Merete sagde ...

Hej Anne
Tak for sidst, og tusind tak for din hilsen

Merete

Anonym sagde ...

Hej Merete
Et stort tillykke også fra mig - sikken en masse dejlige gaver du har fået.

Og tak for kommentaren vedr. min luffer. De er dejlig varme.

Mvh Kay (Strikkeren)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Forsinket tillykke med fødselsdagen - med alle de lækre gaver er du da godt beskæftiget det næste stykke tid.

Bemærk lige, jeg kan lægge en kommentar ;o))

H Tina

Merete sagde ...

Hej Kay
Tusind tak for din hilsen

Hej Tina
Dejligt at du kan lægge en kommentar. Håber du kan det fremover
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...