søndag den 22. juni 2008

Tøse strik

Så er det blevet til lidt mere tøse strik til min niece på 8 år. Det er alt sammen fra bogen "Kæk og klassik børnestrik" af Lene Holme Samsøe. Det er en rigtig god bog, med rigtig mange skønne opskrifter. Der er noget både for drenge og piger.


Her er det en "perlestrik" der er strikket i str. 8 år. Den er ikke skæv, ser bare sådan ud. Den er strikket i Bellevue og er 50% bomuld og 50% akryl. Et rigtig godt garn til børnestrik, kan tåle at komme i vaskemaskinen. Der er brugt 6 nøgler.


Toppen er en "pilespids", som jeg ikke er rigtig tilfreds med. Den er for stor, jeg har derfor hæklet 2 rækker fastmasker rundt alle kanter for at få lidt styr på den. Min niece synes den er skøn. Garnet er bomuldsgarn fra Netto, som jeg har købt sidste år.

Nedelen er også str. 8 år og er meget sød og hurtig at strikke. Jeg er vild med de forskellige mønsterborter som nederdelen består af. Jeghar valgt at trække en elastik i livet, så den er bare lige til at tag på. Garnet er Algodon fra Wilfert´s som er 100% bomuld. Både top og nederdel kan tåle at komme i vaskemaskinen.

Hvis I klikker på billedet så det bliver stort, så kan nederdelen bedre ses.

5 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Hvor har du da bare været flittig, sikke en heldig niece.

Fríða sagde ...

supersödt töj hun har fået, jeg har bestilt bogen og venter spændt på den. og den pige er da bare for smuk!
kh.fra Island
Frida

Merete sagde ...

Hej begge to
Tusind tak for jeres kommentar. Kan fortælle at min niece ligner mig meget, da jeg var på hendes alder. Man tror at det er mig som er mor til hende.

Merete

Tine sagde ...

Super fine ting.
Ser ud som om det er en rigtig god bog.
Mine børn er desværre for store, men jeg har da også et par nevøer der måske kunne få glæde af den.
Så måske skulle jeg overveje at få fat i den ?

Merete sagde ...

Hej Tine
Bogen er super god, og der er meget inspiration at hente i den. De mønster som er brugt i nederdelen kan jeg sagtens ses brug andre steder.

Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...