torsdag den 1. oktober 2009

Fredensborg bibliotek

havde inviteret til strikke-cafe igår aftes. De havde inviteret strikkedesigner Lene Holme Samsøe.

Vi var ca. 20 damer og et par pigebørn der mødte op til dette arrangement.

Lene fortalte lidt om sit arbejde med at designe opskrifter o.s.v. Hun arbejder godt nok for mange garnfirmaer, så hendes opskrifter er rundt omkring i hele norden. Hun havde medtaget en stor del af sine modeller, så vi kunne se og gramse.

Det var godt nok kun børnemodeller hun havde med. Det var lidt surt – synes jeg. Jeg kunne godt tænke mig at hun havde haft nogen af sine voksen modeller med også.

Hun fortalte hvordan man kunne ændre størrelsen på et stykke strik, ved at vælge garn af forskellige tykkelse. Hun oplyste også at der var andre måde man kunne ændre størelsen på tøjet.

Herefter kunne vi få hjælp af hende til alt, lige til opslåning af masker til mere avanceret ting. Jeg talte med hende om hvordan man kunne ændre en babytrøje til f.eks størrelse 10 år. Hun fortalte hvordan det kan gøres, og det skal jeg havde prøvet i nærmest fremtid.

Her er lidt billeder fra igår. Det var er super arrangement. Fredensborg bibliotek vil se om det kunne lade sig gøre, at kører strikke-cafe igennem vinteren. Det bliver nok en aften om mdr. Der var stor tilslutning til det igår, så jeg tror det bliver til noget.

Lene Holme Samsøe

Picture 36114

Jeg skal igang med at pakke, da jeg imorgen formiddag dager til Svendborg sammen med en flok pragtfulde kvinder. Vi skal deltage i webstrikkerne strikkefestival i weekend. Tænk en hel weekend med strik – jeg glæder mig som et lille barn til juleaften.

2 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Jeg synes, hun laver fine ting, men hendes str. er til gengæld store - kan godt følge dig i skuffelsen over, at det "kun" var børnestrik.
Jeg ændrer ofte str. ved at ændre garntykkelse og har kun haft gode resultater med den metode:-)

Det kan vist ikke blive andet end en fin weekend - jeg meldte mig ind i webstrikkerne, men har faktisk aldrig haft tid til at gøre noget ved det, jeg har prioriteret bloggen i stedet - håber, du får en rigtig fin tur :-)

Merete sagde ...

Hej Strikkeheks
Jeg kan også godt lide Lene´s ting. De er super flotte og meget kvindelige.
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...