onsdag den 26. august 2015

Mens vi venter

 

på at de nye bøger fra Annette Danielsen udkommer på lørdag. Så vil jeg gerne vise en trøje som jeg har strikket for længe siden. Den var desværre for stor til mig, så jeg solgte den til en god strikke-veninde. Hun lavede en ændring på den, men det gjorde den ikke ringere.

Trøjen jeg taler om hedder Sydhavsfrugter og er fra bogen Østen fra solen af Annette Danielsen.

345

Den er strikket af Isger garn, men jeg kan desværre ikke huske hvorfor 2 garner jeg har sat sammen. Men jeg vil tror det er en tråd Tvinni og 1 tråd alpakke 2. Men trøjen er blød og lækker og rigtig rar at have på. Jeg kan heller ikke huske hvad farven hedder, men den er grå/brun.

Selv om AD´s opskrifter er lange og kan virke uoverskuelige. Så er det bare at gå igang og så lige pludselig er man færdig. Jeg synes det er sjovt at strikke hendes modeller, da hun bruger mange forskellige tekninkker.

Ændringen som min veninde lavdede, ser I her

2

Hun strikkede en ribkant på forneden, for lige at gøre den 5 cm længere. Men jeg synes ikke at det gør noget. Det ser ud som om trøjen er født med den kant på.

Så jeg er super tilffreds med resultatet,  og den skal strikkes til mig selv på et tidspunkt.

8 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Den er bare super flot, der var din veninde heldig. Kan godt forstå du vil lave en til dig selv også.
Jeg er lidt træt af, at Annettes opskrifter er så lange. Jeg synes nogle gange, at tingene bliver gjort lige lovligt komplicerede og så er jeg en af dem, der foretrækker diagrammer frem for tekst, men sådan er i så forskellige.

Når det er sagt så synes jeg hun er en fantastisk designer og jeg glæder mig vildt til hendes nye bøger, som jeg selvfølgelig skal have så snart de udkommer.

Fru Knudsen sagde ...

Dejligt at der var nogen som fik glæde af den, for den er da fin.
Jeg kan også godt lide AD´s opskrifter, det er bare at følge dem slavisk.

Lona sagde ...

Den er superflot, og ja, hendes opskrifter er lige til at gå til, dog kunne jeg godt bruge et diagram i ny og næ {;o)

Strikkeheksen sagde ...

Den er ganske enkelt meget flot - og ribkanten ser den netop ud til at være født med ☺ Ja, opskrifterne er lange, men gør man som der står får man som regel perfekt resultat ☺

Merete sagde ...

Super flot jakke, du der har strikket. Sikke et arbejde!

Anja (Zoomsnoren) sagde ...

Hvor er den altså bare flot!

Gitte sagde ...

Det er en super flot trøje.
Jeg så et par stykker i nogle af Annettes gamle modeller i Todbjerg, og fik lyst til ar kigge i de gamle bøger igen. Der er så mange flotte modeller. Og din er bestemt en bekræftelse på dette 😀

Benedicte sagde ...

Den heldige veninde ved, at den skønne Sydhavsfrugter er strikket i to tråde af Isagers Alpaca 2. Det var i al fald det, jeg fik med, så jeg kunne lave ribkanten ;-) Jeg er ret høj og kanten flanede en smule, så da der var garn i overskud fandt jeg på ribben. Heldigvis var den nem at tilpasse til snoningerne. Absolut anbefalelsesværdig model - den har hængt på mig i hele den kølige sæson, så jeg er rigtig glad for den, Merete.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...