onsdag den 17. juni 2015

WWKIP 2015 + et sjal

Det er godt nok lange siden, at jeg har lavet et indlæg på min blog. Det er ikke fordi at mine strikkepinde, har holdt ferie. Men det er tiden, at det kniber med. Men jeg håber at mine arbejdstider skal lægges om, henover sommeren, så jeg får lidt mere samlet fritid end i øjeblikket.

I lødags var det WWKIP, hvor man over hele verden strikke i offentlighed. Jeg valgte at tag til Roskilde for at besøge Louise Harden og hendes skønne butik.

Og sikke en fed butik hun har, der er bare så mange lækkerier, at man slet ikke kan overskue det. Og sikke en dejlig og skøn dag, Louise havde sørget for. Der va levende musik og Lasse fra Karen Noe kom og fortalte om hvordan garnet bliver lavet og hvordan farverne opstår. I alt en skøn dag i skønt selskab. Her er lidt billeder fra dagen

ros2ros3ros4roskilde2

Jeg har strikket et sjal for en af Rasmillas kunder. Sanne som har Rasmilla, deltog i lørdags hos Louise, så jeg fik afleveret det færdige sjal der.

Sjalet er fra bogen Swing Swagger Drape, som er en rigtig god bog, men en masse opskrifter på trøjer, bluser og sjaler, hvor man bruger domino firkanter i arbejdet. Bogen er på engelsk.

Sjalet jeg har strikket er det som hedder  Miter Vee Capelet, i den variant som er med 5 farver. Det har været sjovt og rimelig let at strikke. Garnet der er brugt er Rasmillas yndlingsgarn, strikket med dobbelt garn på pind 4,5.

Her er billeder af sjalet

IMG_0801IMG_0802IMG_0803IMG_0804IMG_0805IMG_0806

Sjalet har en rigtig god form, så det bliver bare liggende på skulderen. Det glider ikke ned, da der er en god tynde i det. Og størrelsen er også rigtig god, stort, et rigtigt hygge sjal.

11 kommentarer:

Citronmoster sagde ...

Dejligt med lidt nyt fra dig. Smukt sjal, jeg skal vist kigge nærmere på den bog :)

violykke sagde ...

Sejt sjal. Det kunne jeg da godt finde på at strikke ;0)

Eva sagde ...

Det var dog et fantastisk sjal.

fru westerskov sagde ...

Det er vildt smukt og skønne farver der kan bruges til det hele.

Lona sagde ...

Tak for sidst, ja sikken en skøn butik Louise har {;o) Det er et rigtig flot sjal og virkelig lækkert og blødt

Jane Birke Nielsen sagde ...

Hold da op, hvor er det sjal flot :-)

christunte sagde ...

Det er virkelig et flot sjal!

Benedicte sagde ...

Ja, det var en dejlig dag hos Louise Harden.
Og sjalet er blevet helt vildt flot, Merete :-)

Strikkeheksen sagde ...

Hvor er det et flot sjal, Merete og det har garanteret været sjovt at strikke :-) Jeg har fået lov til at besøge Louises butik her i sommer, så det glæder jeg mig virkelig til :-)

Uldbegavet sagde ...

Dejligt at høre fra dig igen. Sjalet er meget smukt og det må have været sjovt at strikke. Det kunne godt komme på min to-do liste.

Hilde sagde ...

Et aldeles nydelig sjal. Det så ut som et spennende strikkprosjekt.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...