torsdag den 3. januar 2013

UFO´er – 1 del

som jeg fortalte den anden dag, så ville jeg lave en opgørelse over mine ufo´er. Det vil sige ufærdige projekter. Efter at have været rundt i huset, så kan jeg fortælle at der er en del, flere end jeg troede.

Den første en er tunika/kjole som jeg teststrikker for Uldgården. Den bliver strikket i hør og merino-uld. Her skal tungen holdes lige i munden, da jeg strikker 3 tynde tråde sammen. Den strikker jeg på i øjeblikket, da den skal være færdig til den 1. februar 2013.

IMG_0069

Den næste er en lige op og ned trøje/bluse i retriller. Den er strikket i uld/bomuld fra Garnudsalg. Det er lækkert og blødt, nemt at strikke med. Denne bliver der strikket på engang imellem. Men den er kedelig at strikke.

IMG_0071

Den næste er en trøje/bluse til mig selv. Opskriften er fra Strikkemagasinet i 2012. Garnet er noget som er købt for et stykke tid siden. Det er angora fra Garnudsalg. Det er bare så lækkert og blødt og meget nemt at strikke af. Jeg mangler 2 ærmer. Den bliver færdig, for jeg glæder mig til at bruge den.

IMG_0073

Denne er også et teststrik, denne gang for Lene Holme Samsøe. Denne strikker jeg også på i øjeblikket, da den skal være færdig i næste weekend. Men jeg kan ikke strikke på den om aften, på grund af det sorte. Men den bliver super flot.

IMG_0074

Den sdiste ufo i dette indlæg – jeg har flere endnu – er mit skyggesjal. Jeg startede på det for 1 år siden sammen med 2 andre. Det er kun 1 som nåede det inden 31/12 2012. Men jeg håber at det kan blive færdig til den 1. weekend i marts. Jeg strikket det i højlandsuld fra Garnudsalg.

IMG_0075

Det var de første 5 ufo´er og der er flere. Men jeg vælger at lave det over flere indlæg. Ellers bliver det for langt.

9 kommentarer:

Min hverdag som pensionist sagde ...

Uhadada....det var ikke så lidt.

Håber du bliver færdige med dem alle inden længe ;o)

Kh. Majbrit

Ellen sagde ...

Spændende ting du har gang i. Jeg ved ikkke om jeg tør gå mine igennem :-).

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Dejlig at du så er kommet igang med ufoerne det er skønt at få ryddet ud i dem.;) har heldigvis ingen selv.)

Uldbegavet sagde ...

Hold da op hvor er det vildt at du teststrikker for 2 designere på en gang. Jeg er imponeret. Fine ting du har gang i.

Lea sagde ...

Hvad betyder det at have mange ufo´er når de er så lækre som dine?

Alle de dejlige modeller du kan se frem til at få af pindene......åh, hvor bliver din garderobe altså lækker!

Anja sagde ...

Flotte sager du er igang med.
Glæder mig til at se det færdige resultat.
KH Anja

Strikkeheksen sagde ...

Godt nytår, Merete - jeg kan da se, at jeg ikke er den eneste ;-) Spændende og fine ting, du har gang i - jeg glæder mig især til at se de to teststrik i færdig stand - det er jo altid lidt ekstra spændende :-)

Anne sagde ...

Uha, det er modigt af dig - sådan at finde alle dine ufo'er frem. Måske skulle det være inspiration til os andre - så vi også får udryddet vores ufo'er.

små hverdagssysler sagde ...

Hej
Fine sager du der laver:-)
MVH Jette

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...