søndag den 27. maj 2012

Ramløse Husflid

Der er liv her på kanalen endu, men jeg er bare ikke så god til at lave indlæg til boggen for tiden. Det gør at jeg er langt bagud med det jeg har fået strikket. Mon ikke jeg når at få en opsamling på det i nærmest fremtid?

Jeg har blandet andet brugt tiden, sammen med nogen andre, med at starte en husflid-forening op I Ramløse. Vi er 2 som er tosset med at strikke, og snakkede om, vi skulle lave en form for strikke-café her I vores lille landsby. Det gjorde vi og starten gik den 8. marts 2012, meget passende på kvindernes kampdag.

Vi har store planer med denne forening, og vi vil gerne slå et slag for garn, uld, strik, hækling og andre former for håndarbejd i Nordsjælland. Vi er ved at planlægge nogen spænende ting, og dem vil jeg gerne fortælle lidt om.

Vi har strikke-café hver tordag I tidsrummet 14 –21. Så kan alle nemlig komme og man kommer og går som man har lyst. Det foregår i håndarbejdslokalet på Ramløse Skole, Gl. Præstevej 2, 3200 Helsinge. Alle er velkommen og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Det koster kr. 10 at deltage I strikke-cafeen og fra den 1. juni 2012 koster det kr. 20.

Lidt billeder for strikke-cafeen

DSC_0012   DSC_0010  DSC_0013

En lille oversigt over det som foreningen har gang i:

15. juli 2012 I tidsrummet 11-16 er der mølledag I Ramløse. Her deltager vi med en bod, hvor der vil være salg af blandet andet garn og færdig strikket ting. Der vil også være en strikke-cafeen, så tag dit håndarbejde med, og slå dig ned et par timer.

Det foregår ved Ramløse Mølle og er ganske gratis.

23. september 2012 er der uld-dag I Ramløse. Her vil der være en række worhshop, med blandet andet Charlotte K, Bente Geilsk m.v. Der vil også være salgsboder med salg af garn, tilbehører m.v. Det foregår på Ramløse Skole.

Du kan følge med på vores hjemmeside her. Vi findes også på face-book søg efter Ramløse Husflid og anmode om optagelse i gruppen.

10 kommentarer:

Merete sagde ...

Det var dog et godt initiativ. Ærgerligt, at jeg bor så langt fra Ramløse. Men den 23. september vil jeg forsøge at komme til jeres spændende uld-dag.

Lis sagde ...

så kan jeg godt forstå bloggen bliver lidt overset, for det kræver da sin kvinde med sådan et projekt. Det er bare flot klaret at få planlagt og kørt det i stilling som noget med langsigtede planer og ikke bare for her og nu. Så venter jeg gerne lidt på indlæg fra dig.

Kh. Lis

Kirsten Amstrup sagde ...

Sikken et flot initiativ. Jeg ønsker jer meget god fornøjelse med det - og det får I sikkert - der er lagt an til rigtig mange kreative stunder med tilhørende glæde og flid. Hvor er det fedt!!!

Merete sagde ...

Hej Merete

Hvis du har lyst til at kigge forbi en torsdag, så kan vi godt finde ud af at jeg henter dig et sted. Men ellers så glæd dig til den 23/9.

Hej Lis
Ja, det kræver tid og energi og jeg er heldigvis ikke alene om det.

Hej Kirsten
Håber du har lyst tl at kigge herop den 23/9.

Camilla sagde ...

Godt initiativ!!

dqpage sagde ...

hej Merethe
det lyder som et rigtig spændende initiativ.
Havde jeg boet i nærheden, ville jeg helt sikkert have mødt op.
held og lykke med det.
hilsen Mona

Uldbegavet sagde ...

Sikke en god ide, jeg ville ønske vi havde noget tilsvarende i Århus.

Merete sagde ...

Hej Camilla
Tak

Hej Monaelisabeth
Hvis du er i nærheden, så mød op

Hej Uldbegavet
Ja, men ellers er der så mange andre tilbud i Jylland, Uldfestival i Saltum, Grib garnet i Silkeborg, Fanø o.s.v. Hvor der mangler noget tilsvarende her på sjælland.

Merete sagde ...

Hej Camilla
Tak

Hej Monaelisabeth
Hvis du er i nærheden, så mød op

Hej Uldbegavet
Ja, men ellers er der så mange andre tilbud i Jylland, Uldfestival i Saltum, Grib garnet i Silkeborg, Fanø o.s.v. Hvor der mangler noget tilsvarende her på sjælland.

Anne sagde ...

Jeg må se at tage mig sammen til at komme forbi - det lyder til at være hyggeligt.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...