torsdag den 23. september 2010

Viggo og nogen pakker

skal dette indlæg handle om.

Viggo er endnu en  opskrift fra Rasmilla. En bluse til raske drenge eller en friske piger.

010

Den har været sjov at strikke, da man starter ved den ene ærmekant og strikke hen til den anden ærmekant. Herefter bliver der samlet masker op til bullen. Det giver også en skøn effekt, at striberne ikke er i samme bredde. Jeg har været teststrikker på modellen og det er som altid sjovt. Jeg har sat nogen skønne knapper i trøjen som ligner frø-hoveder. Farverne er råhvid, syrlig grøn og mørkebrun. Garnet er uld/bomuld fra Rasmilla. Jeg er sikker på at det er endnu et hit.

Så er der komme 2 pakker til mig i denne uge. De var begge ventede, men den ene vidste jeg ikke hvad der var i.002 

Som I kan se, så er den kommet fra Sverige, nemlig fra Dessi. Jeg har nemlig deltaget i en bytteleg, hvor vi skal bytte strømpegarn.

004 005

Pakken indeholdt skønt uldgarn som er håndfarvet. Der er 100 g af hver farve. Kræmmerhuset var fyldt med den dejligste chokolade, med dejlig trøffelmasse som fyld. Og endelig var der nogen skønne maskemarkør. Jeg føler virkelig at jeg har været heldig med dette bytte. så Dessi tusind tak for pakken.

Så kom der også en pakke fra Aalborg. Hr. Weller solgte nemlig garn til billige penge, mens jeg var på ferie. Da jeg i lang tid har gået og overvejet at jeg skulle prøve at strikke af garn, som er supersoft med cashmere i, så slog jeg til.

012

Den blå indeholder 20% cashmere og er bare så blød, den bliver omdannet til en trøje til mig selv. Den anden er lige en farve til min søster, så den får hun. Den indeholder 10% cashmere og er  også blød.

Nu vill jeg gå ind og pakke mit strikketøj sammen og finde noget mere frem. Imorgen er der nemlig afgang til Næstved, hvor jeg skal deltage i webstrikkernes strikkefestival. Hold da op, hvor jeg glæder mig til at være sammen med skønne kvinder.

søndag den 19. september 2010

Ferien er slut

lige om lidt. Vi har holdt 14 dages ferie i Vejlby som ligger mellem Lemvig og Harboøre i vestjylland.
Vi har boet i dette skønne sommerhus. Billedet har jeg lånt hos Dancenter. Vejret har været skønt de fleste dage, dog ikke fra onsdag i denne uge. Der stod det ned og vi bestemt os for at tag hjem allerede i fredags. Da vejrudsigten ikke lovede bedre vejr de sidste dage.
sommerhus
Vi har været meget rundt og set en masse ting. Der er en skøn natur derovre, og det blev både  turer til Vesterhavet og på Klosterheden. Men det er også skønt at være hjemme igen.
Jeg har strikket i min ferie. Jeg er blevet færdig med et hemmeligt projekt som jeg desværre ikke må vise endnu. Men jeg kan kun sige glæd jer.
Så strikker jeg jo Hvirvelstrøm af Annette Danielsen sammen med Anne fra Fredensborg. Da vi bestemt os for, at sådan en måtte vi eje, så blev vi enige om at vi måtte strikke den samtidig. Dette fordi, vi havde hørt at det er kedeligt strik. Så for at holde gejsten oppe, så strikker vi den sammen.
Så langt er jeg med min.
002
003
Jeg synes nu ikke den har været kedelig at strikke. Og nu mangler jeg bare 2/3 del af boleroen. Jeg bliver færdig og er sikker på at det bliver en skøn trøje.
Jeg har valgt at strikke min udgave i garn fra Rasmilla, nemlig  Luksusgarnet i farven lyseblå. Det har jeg gjort fordi jeg ønsker en lidt lettere trøje som ikke er så tyk.
Jeg er spændt på at se hvordan den bliver i dette garn.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...