søndag den 19. september 2010

Ferien er slut

lige om lidt. Vi har holdt 14 dages ferie i Vejlby som ligger mellem Lemvig og Harboøre i vestjylland.
Vi har boet i dette skønne sommerhus. Billedet har jeg lånt hos Dancenter. Vejret har været skønt de fleste dage, dog ikke fra onsdag i denne uge. Der stod det ned og vi bestemt os for at tag hjem allerede i fredags. Da vejrudsigten ikke lovede bedre vejr de sidste dage.
sommerhus
Vi har været meget rundt og set en masse ting. Der er en skøn natur derovre, og det blev både  turer til Vesterhavet og på Klosterheden. Men det er også skønt at være hjemme igen.
Jeg har strikket i min ferie. Jeg er blevet færdig med et hemmeligt projekt som jeg desværre ikke må vise endnu. Men jeg kan kun sige glæd jer.
Så strikker jeg jo Hvirvelstrøm af Annette Danielsen sammen med Anne fra Fredensborg. Da vi bestemt os for, at sådan en måtte vi eje, så blev vi enige om at vi måtte strikke den samtidig. Dette fordi, vi havde hørt at det er kedeligt strik. Så for at holde gejsten oppe, så strikker vi den sammen.
Så langt er jeg med min.
002
003
Jeg synes nu ikke den har været kedelig at strikke. Og nu mangler jeg bare 2/3 del af boleroen. Jeg bliver færdig og er sikker på at det bliver en skøn trøje.
Jeg har valgt at strikke min udgave i garn fra Rasmilla, nemlig  Luksusgarnet i farven lyseblå. Det har jeg gjort fordi jeg ønsker en lidt lettere trøje som ikke er så tyk.
Jeg er spændt på at se hvordan den bliver i dette garn.

8 kommentarer:

Jane Birke Nielsen sagde ...

Hvor er jeg glad for at høre, at den ikke er så kedelig at strikke. Jeg har nemlig købt garn hjem til at strikke den.

Merete sagde ...

Hej Jane
Det er rigtig tv strik, så det er bare der ud ad.

Eva sagde ...

Du har da vist haft en herlig strikke-ferie.

Merete sagde ...

Hej Eva
Lidt tid til strik har der været. Men når man er ude hele dagen, så er man godt nok træt, når der bliver aften

Lona sagde ...

Hey,
så er du måske færdig med det kedeligste stykke? Jeg er godt i gang med vesten og den bliver super flot og rigtig lækker i Mælk og Honning!
Vi ses på fredag ;o))

Merete sagde ...

Hej Lona
Jeg synes nu ikke den har været kedelig at strikke. Men der er ikke mange udfordringer i den.
Glæder mig til at se vesten på fredag.

Anne sagde ...

Jeg synes, at ærmedelen er keeedelig at strikke. Jeg strikker og strikker og strikker... men mangler kun omkring 10 cm nu, tror jeg.

Merete sagde ...

Hej Anne
Jeg synes du ikke det er så slemt. Ærmedelen er hurtig at strikke, synes jeg.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...