mandag den 4. oktober 2010

Overnatning

i forbindelse med at jeg deltog i webstrikkernes strikkefestival, skulle der  findes. Vi var nogen stykker som gerne ville have enkelværelser, og det kunne ikke fåes på Næstved vandrehjem. Så vi måtte selv ud og finde overnatning i nærheden af Næstved.

Vi valgte at overnatte på Holmegaard BedandBreakfast. Det var godt nok et super valg vi gjorde der. Vi var syv kvinder som overnattede der.

De 2 første billeder viser køkken, bagved på billedet. Og opholdsstuen, hvor der var spisebord. Her fik vi serveret vores morgenmad, både lørdag og søndag.

003 004

Her et er billed af det værelse som jeg overnattede på. Alle 6 værelser er udstyret med dobbelt seng, som man sover fantastisk i. Alle værelser er også udstyret med eget fjernsyn. Bagved, der hvor jeg står, er et bord med 2 stole ved. Stole som gør det ud for lænestole, så man kan sidde behageligt og se fjernsyn.

002

Alle værelse var opkaldt efter et eventyr af H C Andersen, mit hed Hyrdinen og skorstensfjeren, andre svindedrengen o.s.v. På døren ind til værelserne, hæng disse smukke skilte.

005

Det var et super godt sted at overnatte, og jeg kan anbefale det på det varmeste. Det det heller ikke, vi betalte kr. 350 pr. overnatning og kr. 50 for morgenmad.

Her sidder vi og hygger lørdag aften, efter vi er kommet hjem fra strikkefestival. Det var dejligt at komme tilbage til et sted, hvor der var fred og ro. Det var lige det jeg trængte til.

Så “tøser” tusind tak for en super weekend. Jeg krydser finger for at vi skal på weekend igen i marts 2011. PS: Jeg glæder mig allerede!

017

020

Jeg fik også købt lidt garn, som måtte med hjem til Ramløse. Det er ikke fordi jeg mangler, men jeg måtte have det med hjem. Noget er købt på festivalen og noget er købt i butikker i og omkring Næstved.

Fra venstre er det 3 bundte håndfarvet lacegarn fra Kathe Lewis, i nogen fantastiske farver. Det grønne, hvor der er 4 bundte af, er håndspundet garn fra Bente Borgstrøm. Så er det 2 bundte strømpegarn fra Aslantrends, det glæder jeg mig til at prøve.

Det neon orange er 2 nøgler strømpegarn fra Regia, jeg kunne ikke stå for farven. Til sidste et nøgle strømpegarn fra Lang som hedder Jawoll Magic. Her er det nogen rigtige efterårsfarver som jeg er faldet for.

018

11 kommentarer:

Eva sagde ...

Det ser ud til at være et dejligt sted, I fandt at overnatte. Det kan godt være rart med lidt ro og fred efter en lang dag med masser af mennesker.

Merete sagde ...

Hej Eva
Jeg behøver ihvertilfælde fred og ro efter sdan en dag. Derfor er det en nødvendighed, med enkelværelse til mig.

christunte sagde ...

Se DET lyder herligt. Skøn seng og lidt ro efter al snakken og hyggen.
Sådan ville jeg sandelig også gerne på strikkefestival! (jeg må også være kommet gevaldigt ud over sovesalsalderen)

Merete sagde ...

Hej Christine
Jeg tror vi er mange som er kommet over sovesalsalderen. Nu skal vi bare have forståelse for det!

Ann sagde ...

Hvor ser det godt ud!
Og hyggeligt.
Ja, vi er nok mange, der gerne vil have eneværelse - og ro som en mulighed ind imellem ;-)

Merete sagde ...

Hej Ann
Du har fuldstændig ret.

Lona sagde ...

Det var bare SÅ hyggeligt var det! Og jeg glæder mig også til vores mini-festival til marts næste år!

Merete sagde ...

Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig weekend - og sikke meget lækkert garn du fik med hjem.

Merete sagde ...

Hej Lona
Det var det, og jeg glæder mig også til marts.

Hej Merete
Det var en super weekend

Emmy sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud det sted I overnattede. Noget lækkert garn du har købt i skønne farver;)

Merete sagde ...

Hej Emmy
Det var et pragtfuld sted.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...