søndag den 22. november 2009

En tur til Dianalund

det var jeg igår sammen med Anne og Malou. Vi skulle til strik-in hos Lene. Vi var 12 som deltog i Lene´s første strik-in. Det var hyggeligt som altid. Servicen og betjeningen var også helt i top. Så Lene det kan du godt gøre igen, en anden gang.

Her er lidt billeder fra dagen. Jeg havde ellers bestemt mig for at der skulle vises billeder af det strik, som vi strikkede på. Men billederne blev ikke gode.

Picture 105

Picture 111

Picture 113

Jeg har også fået strikke 2 baktusser. De er sjove og forholdsvis hurtige at strikke. Jeg skal bruge dem som julegaver. Hvem modtagerene er - det får I ikke at vide.

Den første baktus er strikkes i ganske almindelig strømpegarn som er håndfarvet. Det er meget farverigt. Nr. 2 er strikket i kunstgarn fra Hjertegarn. Det er endelig også et strømpegarn, men det er meget bedre til tørklæder og sjaler. Det har været ok at strikke med. Jeg er ved at strikke endnu et tørklæde i dette garn.

Picture 119 Picture 122

Igår til strik-in har Lene, var der nogen som efterlyste billeder af den trøje som jeg har strikket til min søsters hund. Han hedder Loke og er en cain terrie på 10 mdr. og han fryser når han er ude. Så jeg har strikket en islænder til ham. Den er strikket i garn fra Sandnes så den er blød og lækker og kan gå lige i vaskemaskinen.

Picture 001 Picture 005

Som I kan se er trøjen med rullekrave. Han synes den er sej og vil gerne have den på.

søndag den 15. november 2009

Uldgalleriet´s strikke-cafe

deltog jeg i igår – lørdag eftermiddag. Det er godt nok længe siden jeg sidst har deltaget. Der var både nye og velkendte ansigter og snakken gik snart blandt os.

Picture 079 Picture 077 Picture 081

Picture 080

Uldgalleriet er en skøn garnbutik som er beliggende i Helsinge. Den er helt sikkert et besøg hver, da Gitte har en del garn, som ikke ret mange forhandler. Der er også opstrikket en hel del modeller, som man kan prøve.

Picture 083

Jeg købte disse farverige nøgler med hjem. Det er uldgarn fra Island. Lutter skønne farver.

Picture 088

Derudover faldt disse opskrifter også i min kurv. I kan jo selv gætte hvilken en jeg skal strikke som den første.

Picture 092

Tak for en hyggelig eftermiddag til alle deltagerne.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...