søndag den 22. november 2009

En tur til Dianalund

det var jeg igår sammen med Anne og Malou. Vi skulle til strik-in hos Lene. Vi var 12 som deltog i Lene´s første strik-in. Det var hyggeligt som altid. Servicen og betjeningen var også helt i top. Så Lene det kan du godt gøre igen, en anden gang.

Her er lidt billeder fra dagen. Jeg havde ellers bestemt mig for at der skulle vises billeder af det strik, som vi strikkede på. Men billederne blev ikke gode.

Picture 105

Picture 111

Picture 113

Jeg har også fået strikke 2 baktusser. De er sjove og forholdsvis hurtige at strikke. Jeg skal bruge dem som julegaver. Hvem modtagerene er - det får I ikke at vide.

Den første baktus er strikkes i ganske almindelig strømpegarn som er håndfarvet. Det er meget farverigt. Nr. 2 er strikket i kunstgarn fra Hjertegarn. Det er endelig også et strømpegarn, men det er meget bedre til tørklæder og sjaler. Det har været ok at strikke med. Jeg er ved at strikke endnu et tørklæde i dette garn.

Picture 119 Picture 122

Igår til strik-in har Lene, var der nogen som efterlyste billeder af den trøje som jeg har strikket til min søsters hund. Han hedder Loke og er en cain terrie på 10 mdr. og han fryser når han er ude. Så jeg har strikket en islænder til ham. Den er strikket i garn fra Sandnes så den er blød og lækker og kan gå lige i vaskemaskinen.

Picture 001 Picture 005

Som I kan se er trøjen med rullekrave. Han synes den er sej og vil gerne have den på.

13 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Ja I var så heldige at kunne besøge Lene - håber jeg kan være med en anden gang.

Hundetrøjer er helt uundværdige til de små kortbende på denne årstid. Og de sidder klart bedst når de har rullekrave :-)

Merete sagde ...

Hej Rikke
Det kunne være hyggeligt at møde dig til et strik-in.
Det er min første hundetrøje, men ikke sidste. Min søster har bestilt en til.
Merete

Strikkeheksen sagde ...

Dejligt med en strikkekomsammen, det ser ud som om koncentrationen er høj :-)

De baktusser er altså fine, nu må jeg også snart ha´ gang i et par stykker :-) Hundestrik har jeg lige godt aldrig prøvet, men det er da en fin lille sweater til en frysende hund - endda med rullekrave :-)

Merete sagde ...

Hej Strikkeheks

Jeg ved nu ikke hvor høj koncentrationen var. Men det ser sådan ud.
Hundetrøjer er hurtige at strikke. Men man gør det jo kun, hvis man har en aftager.
Merete

Lona sagde ...

Hej Merete,
ej hvor er den hundetrøje bare sød! Der er blevet nedlagt veto mod at Hyggehunden får sådan én!

Merete sagde ...

Hej Lona
Det kan jeg ikke forstå. Kan Hyggehunden ikke få en i gave?
F.eks når vi skal til strik-in hos dig.
Merete

Anja sagde ...

Lækre baktusser du har fået lavet Merete.
"islænderen" er ser også dejlig ud.
Anja

Merete sagde ...

Hej Anja
Jeg er også super tilfreds med det hele.
Merete

Anne sagde ...

Dejlig trøje til vapsen :-)

Marianne sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud, med det strikke kom sammen.... Du er godt nok produktiv - jeg tror du kommer til at glæde nogle sjæle med skønne julegaver. Hundetrøjen minder om den jeg strikkede til datterens hund - god ide med en større rullekrave, det tror jeg skal strikke på den næste hundetrøje....

Merete sagde ...

Hej Marianne
Jeg så den hos dig til at starte med. Da min søster så spurgte efter en, så skulle det være den.

Hej Anne
Han er også glad for den
Merete

Anonym sagde ...

Hej
Jeg har strikket 2 stk. i Norsk mønster(Drops), men har selv lavet opskriften om, så den er blevet en heldragt med 4 ben. Og endnu en i Norsk mønsterstrik og 4 ben med raglan + 2 stk. med snoninger også med 4 ben. Ville gerne have sat et eller flere billeder ind, men kunne ikke finde uf hvordan.
Mvh. Gitte
beo227@hotmail.com

Merete sagde ...

Hej Gitte
Velkommen hertil. Jeg går udfra at der er hundetrøjen du taler. Jeg har efterfølgende også strikket endnu, hvor der var flere masker og den blev også længere. Denne er også en opskrift fra Drops.
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...