onsdag den 5. august 2009

Sommerbluse og ophørsudsalg

Jeg har strikket en sommerbluse til mig selv. Det er en opskrift fra Mayflowers, som kan findes her, det er nummer 1056. Opskriften er ganske gratis.

Blusen er strikket i Baby Soft, som ogå er fra Myflower. Det er 60% bomuld og 40% acryl. Garnet er dejligt blødt og har været super at strikke med. Blusen kan kastes i vaskemaskinen på 40 grader og derefter en tur i tørretumbleren. Så er den som ny.

Jeg er super glad for den og den bliver brugt tit.

Picture 3486

Lund+Lund har ophørsudsalg, det jeg har benyttet mig af. Blandt andet for at få nogen opskrifter som jeg synes jeg manglede.

Picture 3611

Jeg har købt Uglekjole fra Design.klub, den er bare så sød, jeg har allerede opskriften på blusen. Så der skal helt sikkert i løbet af året strikkes et sæt. Garnet er i skøn pudderfarve.

Picture 3612 Picture 3613

Så har jeg købt en opskrift fra Gepard med en raglan opskrift til de helt små størrelse. Her er farven på garnet petrolumsgrøn.

Til sidst har jeg købt mit første strikke-kit fra Hanne Falkenberg. Nemlig et promenade-sjal. Jeg har ellers altid sagt, at det gad jeg bare ikke strikke med alle de retpinde. Men jeg synes det er skønt i de farver som jeg har valgt. Og så må jeg bare igang på er tidspunt.

15 kommentarer:

Merete sagde ...

En rigtig sød sommerbluse, du har strikket. Og tak for udsalgstippet. Dog synes jeg, at deres eksp.gebyr + porto er for dyrt for én mindre ting.

Jane Birke Nielsen sagde ...

Sikke en sød bluse du har strikket.
Lækre indkøb du har gjort. Utroligt som de garnforhandlere lukker biksen nu, jeg synes ellers vi strikker og køber garn som aldrig før.

Merete sagde ...

Hej Merete og Jane
Takker for jeres kommentar. Jeg kan heller ikke forstå at der er flere garnbutikker som har lukket. Jeg har heller aldrig købt så meget garn som nu.
Merete

Maiken sagde ...

Glæder mig til at se det færdige promenadesjal til oktober-strikkecafeen..... Det er skønne farver. Og din nye sommertop klæder dig rigtig godt - fik kigget en del på den i går men ikke lige kommenteret ;o) Det er en god farve til dig. Kh Maiken

Merete sagde ...

Hej Maiken
Tusind tak for kommentaren. Sjalet har lidt lange udsigter på nuværende tidspunkt. Men lige pludselig er det færdigt.
Merete

Pia sagde ...

Jeg syntes også din sommerbluse er skøn. Sir´ som de andre, vi holder os da ikke tilbage når det gælder garnindkøb, så mon ikke det har været undervejs alligevel uanset krise eller ej?

Strikkeheksen sagde ...

Det var da en ualmindeligt sød sommerbluse, du har fået lavet der, smart detalje med båndet, så der kommer lidt facon på den :-)

Jeg tror også dit promenade-sjal bliver helt forrygende i de farver :-)

Merete sagde ...

Hej Pia og Strikkeheksen.
Sommerblusen er bare så skøn at have på. Sjalet glæder jeg mig til at få på pindende.
Merete

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hvor er det altså bare en sød sommerbluse. Og lækre indkøb - dem har du vel omsat i løbet af "no time"?!

KH Tina

Merete sagde ...

Hej Tina
Dejligt at se at der er liv idag. Nej jeg får ikke omsat mine indkøb i løbet af no time - desværre.
Der er andre strikkeprojekter før disse.
Merete

Marianne sagde ...

En meget skøn bluse som jo sagtens kan bruges hele året :-)

Merete sagde ...

Hej Marianne
JA, blusen kan snildt bruges hele året.
Merete

Anonym sagde ...

Hei! For et flott sjal! Er det mulig å kjøpe oppskriften av deg? Mvh Viktoria

Anonym sagde ...

Hei! Jeg vil også strikke Hanne Falkenbergs Pomenande-sjal. Har du oppskriften? Hvor får jeg kjøpt oppskriften? Kan jeg kjøpe den av deg? Mvh Viktoria

Merete sagde ...

Viktoria, du bliver nød til at skrive til mig på følgende mail meretestrik@gmail.com.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...