søndag den 29. marts 2009

Workshop med Christel Seyfarth

Idag gik turen til Katrinelund ved Tikøb. Jeg skulle sammen med en masse andre strikkeglade kvinder til workshop med Christel Syfarth.

Jeg var meget spændt på hvad dagen ville byde på. Vi hørte lidt om hvordan Christel er kommet igang med at strikke og hvor hun henter sin inspiration henne.

Picture 104 Picture 111

Vi fik også en live demonstration af hvordan man vikler garn op til hendes smukke sjaler og jakker. På det første billed viser hun det. På billedet nr. 2 viser og fortælle hun hvordan de strikkes.

Picture 112

Jeg købte kittet til det smukke fuglesjal, og glæder mig til at komme igang. Men der er lige et par andre projekter der skal være færdige.

Så tusind tak til Lene og Ingelise som hvade stået for dette arrangement.

4 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Det var en fantastisk dag. Glæder mig til at se dit fuglesjal når det engang kommer på pindene. Har ligesom dig også et par projekter der skal være færdige først.

Merete sagde ...

Hej Lene Sophie
Enig i at det var en super dag. Jeg er også spænt på projktet
Merete

Strikkeheksen sagde ...

Hold da op, det må ha´ været spændende - og hvor er det smukt, det fuglesjal - det bliver spændende at se det færdigt :-)

Merete sagde ...

Hej Lene
Det var også en super dag og Christel er bare så sød og behagelig at være sammen med
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...