onsdag den 3. september 2008

Årets sommerferie går til Sønderjylland

I lørdags startede vi på årets sommerferie. I år har vi valgt at tag til Sønderjylland.
Første del af turen gik til Korsør. Jeg har en veninde som i øjeblikket opholder sig i Korsør. Vi skulle lige se til hende og se hvordan det går.

Det var rigtigt dejligt at se hende igen, hun var i rigtig godt humør og havde det superfint. Jeg glæder mig til at hun kommer hjem.

I forbindelse med dette lille stop, så skulle vi lige finde et på geocach i Korsør. I den forbindelse fik vi mulighed for en gåtur under Storebæltsbroen. Det var godt nok lidt vildt, sikke et byggeri. Så hvis I har mulighed for at stoppe i Korsør på vej til Fyn/Jylland så skulle I tage denne gåtur.

Jeg har lige sat et billede ind.

En af de geocach som vi skulle finde, var denne her. Sikke mange kinderæg den indeholdt. Vi havde desværre ikke nogen at bytte med. Så vi loggede cachen og tog videre.

Vi endte i dette sommerhus. Det ligger på Rømø og skal være vores base i 14 dage. Der er dejligt på Rømø og en skøn natur.

2 kommentarer:

Tine sagde ...

Det er vel hårdt at have ferie så sent, at sige god ferie når alle andre skal afsted, men dejligt når det så endelig er blevet din tur.

Rigtig god "sensommer" sommerferie :-)

Merete sagde ...

Hej Tine
Det pler vi hvert år, så det tænker vi ikke over. Det er noget andet man oplever, når der ikke er så mange turister.
I denne weekend er der dragefestival på Rømø, det er jeg spændt på at se.
Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...