onsdag den 30. juli 2008

Top med vingeærmer

Sikke et dejligt sommervejr vi har. Det er ærgeligt at vi ikke holder ferie nu, men vi krydser finger for at det også bliver godt vejr i september.

Selv om det er varmt og solrigt, så bliver der strikket på livet løs. Jeg har igen strikket en bluse/top til min niece. Den er i en skøn rød farve - jeg ved ikke hvad hun siger til den - hun er mest til lyserødt. Men jeg synes den er superskøn og enkel. Den er strikket i safran fra Garnstudio. Det har taget 3 aftner at strikke den, det er sket på pinde nr. 4.

Her er der et nærbilled af kanten for neden.
Opskriften er fra Familie Journalen i uge 30. Så opskriften er rimelig ny. Jeg er super tilfreds med den, og venter spændt på hvad niecien siger.

5 kommentarer:

Tine sagde ...

Jeg tror hun bliver rigtig glad.
Den er meget tøset og anvendelig på samme tid.
Alt i alt en rigtig dejlig bluse.

Merete sagde ...

Hej Tine
Jeg regner også med at hun bliver glad for den. Hun kan også bruge den til vinter med en langærmet t-shirt under.
Merete

Irene sagde ...

Niecen kan da kun blive glad. Den er virkelig sød og skøn farve :-)

Merete sagde ...

HEj Irene
Farven er til at blive glad i låget af.

Merete

Anonym sagde ...

Kære Merete,
den er vel nok fin! jeg har set den på flere strikkeblogs og kunne rigtig godt tænke mig at strikke den til mine piger. Kan/vil du scanne opskriften og sende den til mig? på forhånd tak for hjælpen. Signe (signe_maria@christensen.mail.dk)

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...