lørdag den 16. februar 2008

Hip Hurra - det var min fødselsdag

Den 28. januar havde jeg fødselsdag, og der strømmede gaver ind til mig på denne dag. Jeg er medlem af webstrikkerne, der er jeg med i en fødselsdagsgruppe. Det er dejligt at få og modtage gave, men jeg synes også det er dejligt at finde på gaver til de andre.

På grund af problmer med min tidligere blog, har jeg først nu kunne lave dette indlæg.

Her kommer hvad jeg har fået fra min fødselsesgruppe.

Af Mai-Britt har jeg fået et gæstehåndklæde, med de fineste påskekyllinger på. Hun har selv broderet dem på, med en symaskine. Der er også en lille uro, der er også er lavet på symaskine. Derudover var der 2 nøgler Smile fra Hjertegarn.Det er noget sjovt garn, jeg ved ikke på nuværende tidspunkt hvad der kommer ud af det.

Fra Jane er der kommet skøn chokolade - der mangler vist lidt på billedet. Men min kæreste har været på rov, men det gør ikke noget. Der var også 3 nøgler lækkert alpaca/silke fra Hjertegarn. Det er bare så lækkert blødt, jeg er ikke stødt på dette garn før. Det bliver helt sikket forvandlet til et sjal.

Fra Hanne er der kommet 2 nøgler strømpegarn fra Opal. Opal er normalt ikke et strømpegarn jeg selv køber. Derfor er det lækkert at modtage som gave. Farverne ville jeg ikke selv have købt, men det bliver helt sikket forvandlet til sokker, til mig selv. Der var også 2 rullemålebånd med. Den rulle som står på højkant er faktisk tape. Det er godt nok en sjov ide. Gad vide, hvor Hanne har fundet det henne?Fra Githa er der kommet et hæfte fra SandnesGarn, hæftet var allerede slået op på en side. Nemlig siden med futter. Githa har også lagt 3 nøgler 2-tråds uldgarn fra SandnesGarn i pakken. Så der skal strikkes futter, her på matriklen. Hvordan kunne Githa vide at jeg trængte til ny futter?Fra Lisbeth, kom der 5 nøgler strømpegarn. Det er strømpegarn fra Hjertegarn, i en meget skøn farve. Jeg glæder mig allerede til at strikke strømper af det. Men der kan jo også blive noget andet end strømper, når der nu er 5 nøgler.

Så jeg siger hemed tusind tak for alle gaverne. De er rigtige dejlige alle som en. Det er først nu at de er pakket væk, ellers har de ligget frem. Så jeg har gået og nydt synet og følt på gaverne frem til nu.

7 kommentarer:

H sagde ...

Sikke skønne gaver du har fået !! Dejligt at se dig her på blogspot ;)

Jane Birke Nielsen sagde ...

Hej Merete
Sikke nogen skønne gaver du har fået. Det tog også lang tid inden jeg fik mine gaver fra jer pakket væk, man kan jo ikke lade være med at gå og gramse gramse på alt det lækre garn.
Og så skal du da også bydes velkommen på blogspot. Jeg tilføjer straks din nye blog på min bloglines.
Kh Jane

Merete sagde ...

Hej Jane og Hanne
Velkommen her, dejligt at I er taget med her over.

Merete

Annette sagde ...

Dejligt at være med i en fødselsdagsgruppe som sender sådanne dejlige gaver. Jeg har også lige meldt mig i en gr. i år, og venter spændt på at det bliver min fødselsdag...
Annette

Merete sagde ...

Hej Annette
Velkommen til.
Jeg kan kun sige glæde dig.

Merete

Githa sagde ...

Lutter lækre sager Merete ;-)
Jeg glæder mig til at se hvad det alt sammen bliver omdannet til.

Merete sagde ...

Hej Githa
Det gør jeg oså

Merete

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...