tirsdag den 13. maj 2014

Hemlis

 

Idag kom den sidste pakke fra min hemlis.

IMG_0533

Min hemlis var Boel Burman som har denne blog.

I pakken var der dette

IMG_0534

 

Håndfarvet strømpegarn, som jeg glæder mig til at strikke af og 1 bundt håndfarvet babyalpacca.

Jeg vil hermed sige tusind tak til Boel for de skønne gaver som du har sendt til mig.

torsdag den 1. maj 2014

Ellas garn

har jeg besøgt idag. Vi holder ferie i øjeblikket ved Ærtebjerg som ligger ved Grevinge i Odsherred.

Vejret kan vi ikke klage over, solskin alle dage indtil nu. Vi er i sommerhus og nyder stilheden der er her.

Ellas garn er en lille bitte butik, hvor Louise sælger garn fra sit private hjem. Hun bor i Egebjerg som er en lille landsby ved Vig i Odsherred.

IMG_0528

Louise har også en hjemmeside, hvor der er salg via en webshop. Det jeg faldt over på hjemmesiden, var at hun har en del speciel garner, som jeg ikke har set andre steder. Derfor måtte jeg en tur forbi hende i dag, så jeg kunne se og føle på udvalget hun har. Jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet. Og der kom lidt garn med hjem.

Jeg er altid på udkig efter strømpegarn, og gerne noget som ikke kræser. Louise havde strømpegarn fra CacadeYarns, og det hedder Herritage og er 75% merino Superwash og 25% nylon. Det købte jeg 100 g af, så jeg kan få et par strømper til mig selv. Så må jeg se hvordan det holder i brug. Farven er meget mere dyb lilla end på billeder.

IMG_0526

Så købte jeg 400 g Herritage silk fra CascadeYarns. Det er uld og silke, superblødt. Her yder billedet heller ikke farverne retfærdighed. Garnet skal bruges til et mystery sjal, som jeg har tilmeldt mig via ravelry. Det hedder Birds of a Feather og bliver udgivet  af Fiddle Knits.

IMG_0527

Så jeg jo en hemlis ven i Sverige, som jeg skal sende en pakke til på mandag, når ferien er forbi. Hende har jeg købt 2 nøgler lækkert multifarvet baby alpaca/pima bomuld fra Manos og det hedder Serena. Det er håndspundet af kvinder fra Uruguay. Så er er meget lækkert og blødt. Ude hos Louise så og følte jeg på et sjal, strikket af dette garn. Lækkert, lækkert kan jeg kun sige.

IMG_0525

Til sidst lidt billeder ude fra Louise, så man kan se nogen af de mange farver, hun har. Hun har også garn fra blandt andet Viking garn og garn med uld fra Yak okser. Så det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Louise.

IMG_0523  IMG_0522 IMG_0521

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...