fredag den 31. december 2010

Årets sidste indlæg

kommer her.
Sidste år på denne tid lavede jeg nogle regler for mig selv. Jeg måtte ikke købe garn, da mit lager var stort nok I forvejen. Dette holdt jeg faktisk lige til jeg skulle med på strikkefestivalen sammen med andre webstrikkere. Herefter gik det galt, jeg har dog ikke købt så meget som jeg plejer, men overholdt reglen – gjorde jeg ikke.
Jeg skulle også blive bedre til at bruge Ravelry, det blev jeg også. Men det skal jeg fortsætte med. Det kunne være at mit garn, skal der ind og lægge. Så kunne jeg få styr på hvad der er i gemmerne?
På Ravelry og på Kreativsiden meldte jeg mig til en udfordring som hed 10 sjaler I 2010. Dette meldte jeg mig til, da jeg havde strikkede mange sjaler I 2009. Men jeg kom slet ikke I nærheden af at strikke 10 sjaler I 2010.
Så i 2011, skal der ikke være nogen regler. Her skal jeg strikke det som jeg har lyst til og købe det garn som jeg har lyst til.
001
Lidt strik er det også blevet til her i de sidste uger af december. Jeg har strikket strømper til min far I julegave. Håber at han kan holde varmen i dem. Da John så dem så ville han også have et par. Så jeg har strikket 2 par som var ens.
003
Så har jeg også strikket en trøje til min søsters hund Loke. Han er en lille Cain Terrie så han fryser i denne kulde. Jeg har fundet opskriften på Drops hjemmeside og strikket den I Smart fra Sandness garn. Så kan den nemlig vaskes I maskinen,
Her til sidst vil jeg ønske jer alle
godt_nytaar

torsdag den 23. december 2010

mandag den 20. december 2010

Ting som varmer

i denne kolde tid, har jeg strikket.

Fru E spurgte for et stykke tid siden, og der ikke var nogen som kunne hjælpe hende med nogen hjemmestrikket strømper. Jeg skrev til hende at jeg gerne ville hjælpe med strømperne.

I lørdags modtag hun så strømperne og de var bare lækre når jeg selv skal sige det.

006001

De første strømper er strikket I str. 38/39 og er knælange, det vil sige 40 cm I skaftet. Jeg har ikke taget nogen farver ud af farveforløbet på disse strømper.

Det næste par er strikket I str. 36/37 og er 25 cm I skaftet. Her har jeg valgt at tag den sorte farve ud af farveforløbet. Det er gjort for at lave strømperne lidt forskellige.

009

Der var meget garn tilbage, så der kunne blive et par strømper mere I str. 36/37 og de er også 25 cm I skaftet. De er strikket ude de mørkeblå striber. Men er ganske flotte aligevel.

011

Der var stadigvæk garn tilbage og så strikkede jeg lige nogen pulsvarmer. De er bare en genial opfindelse, så jeg tankte at dem kunne Fru E når bruge. Der var garn til 2 par. Opskriften har jeg fundet hos Irene.

Det hele er strikket af garn fra Arwetta og Zauberball.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...