søndag den 13. marts 2016

Strikkefest og lidt babystrik

Igår deltog jeg i

IMG_0937

Vi var 400 der havde købt billetter på forhånd til denne begivenhed. Og sikke en fest. Det var bare
så hyggeligt og fordi vi ikke var flere, så var lyden til at holde ude. Gode stande, med garn, opskrifter og meget mere.

Der var også tænkt på mad og drikke til os. Det var også godt. Så det må siges at være en succes. Håber det bliver gentaget.

Jeg faldt for det meste lækre og bløde garn, som der kunne købes hos Mønsk naturgarn. Hun havde hvade opstrikket i en stjernetrøje op, og
den var bare så lækker. Så jeg købt garn til en trøje til mig selv og den skal være grå i bunden og med grønne stjerne.
IMG_0939

Garnet består af 35% angora uld fra kaniner og 65% merinould. Bliver spundet på et dansk spinderi og findes i rigtig mange flotte farver.

74984_822826344528503_2193502034071929133_n

Det skal lige siges at Mønsk natur hverken har en hjemmeside eller findes på Facebook. Men man er altid velkommen til at ringe.

Så er der også blivet lidt færdig. 2 trøjer i babystørrelse som er sendt ud i verden. De er begge strikket i Engleuld fra Tusindfryd CPH.
Et garn som er 70% uld og 30% alpakka. Jeg synes det føles lidt krads, når man strikker med det. Men når det så bliver vasket, så er det godt nok blødt og
meget lækket.
Den første trøje er en Bella trøje af Lene Holme Samsøe og opskriften findes i bogen babystrik på pind 3.
Det er altid en fornøjelse at strikke efter Lenes opskrifter.

IMG_0936

Så er der strikket en nuttet babytrøje, hvor opskriften kan findes hos Femina på nettet. Den er lidt sen at strikke, men den er bare så fin.
Knapperne har modtageren selv valgt. Jeg synes de er lidt for store.

IMG_0935

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...