onsdag den 14. januar 2015

Flere bøger og kit

 

Allerførst tusind tak for alle jeres kommentar. Det er bare super dejligt og de bliver læst alle som en. Det er jo ingen sag at vende tilbage til blogland, når man får sådan en velkomst.

Jeg har købt den bog som hedder Godsbanen som er strik til kvinder af Susanne Øland. en meget spændende strikke bog, med en del modeller, som bare ser ud til at være spændende. Der er arbejder med flader og faconer, som gør modellerne lidt anderledes end man ellers ser i strik.

Så har jeg også købt 20 år på pinden af Ellen Holm. Jeg synes at Ellen designer nogen meget gode modeller også til os der ikke helt holder model-mål. Så jeg ventede spændt på hendes bog. Og jeg blev meget positiv overrasket. JEg er især vild med de 2 modeller som jeg har taget billeder af.

 

Jeg er vild med de design som Pickles fra Norge laver. De er bare så fede og anerledes. Jeg har længe gået og overvejet at købe et kit fra dem. Blandt andet for at mærke kvaliteten på deres garn. Så sidste i 2014 gjorde jeg alvor af det og købte kittet til jakken som hedder Fuzzy. Garnet er bare så lækkert og blødt. Glæder mig til at få strikket jakken.

IMG_0750

Jeg har købt flere bøger endnu, men jeg tror at næste gang så vil jeg vise lidt af det strik, der er kommet af mine pinde i 2014 og her i januar 2015.

tirsdag den 6. januar 2015

Godt nytår


Godt nok længe siden, at jeg har været inde på min blog og skrive til alle jer som følger med. Jeg krydser finger for, at der er nogen tilbage, som har lyst til at læse med igen.

Jeg har lige haft en uges ferie, og her brugte jeg tiden på at overveje, fordel og ulemper ved at have en blog. Jeg blev enige med mig selv om, at jeg gerne ville blogge, og vil gerne gøre det til en del af hverdagen igen. Så jeg starter igen og det vil nok mest handle om strikketing, men der vil nok også snige lidt hverdags ting ind.

Der er også sket en del  siden sidst, blandt andet  jeg er gået fra 15 timers job om ugen til 40 timer. Jobskiftet kom sidste i oktober sidste år, og jeg har ikke fortrudt det. Jeg arbejder stadigvæk som handicap-hjælper og trives med det. Skønt at kunne hjælpe andre,  se og mærke at det bliver værdsat. Jeg er hos den samme person i alle 40 timer. Jobbet er i byen hvor jeg bor. Så jeg har 10 minutter på gåben til job om morgen. Så jeg er bare så glad for jobskiftet.

Jeg har også haft gang i mine strikkepinde, siden sidst. Men det vil jeg vente lidt med at vise. Det jeg gerne vil vise i dette indlæg, det er nogen af alle de bøger, ospkrifter og kifs som jeg har haft købt siden sidst.

Jeg har investeret i minkgarn fra Karen Noe. Jeg synes det bare er så lækkert, at jeg måtte eje et kit. Så jeg bestemet mig for tørklædet “Stribet tørklæde” fra Karen Noe. Jeg glæder mig til at strikke det. Jeg købte en ekstra opskrift med, nemlig et halsrør som er strikket som en møbius. Oprindelig er det også strikket i minkgarn, men det tror jeg ikke jeg vil bruge. Jeg har nok noget andet på lager der kan bruges.

Denne bog er på engelsk og er købt direkte hos designeren. Jeg faldt for den røde jakke, og den skal jeg eje. Så den kommer på pindene i løbet af året. Men ellers er bogen fyldt med strikke historie fra de forskellie engelsk kanal øer, og der en eksempler på trøjer, bluser o.s.v der har afsat i disse øer. En meget spændende bog. Jeg kunne ikke rigtig huske hvor Kate Davies har hente inspirationen til denne bog fra. Så jeg har kigget i bogen og det er fra Hebriderne, Skotland, Island og flora.

Jeg slutter for denne gang, da jeg ikke selv synes om lange blogindlæg. Men jeg forsætter, på et senere tidspunkt.

PS. Jeg kan ikke accepter kommentar fra anonyme. Så jeg godkender ikke kommentar, fra personer, som jeg ikke kan se hvem er. Og dette gælder fremover. Så hvis du skriver som anonym, vil du så ikke være sød og skrive det navn sammen med din kommentar.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...