mandag den 14. juli 2014

Hov, der er liv på bloggen

ja det er der. Selv om jeg ikke har lavet nogen indlæg, så har jeg haft gang i mine strikkepinde og der er en del projekter som er færdige. Men der ligger stadigvæk en del, der skal gøres færdige.

Jeg har strikket et sjal fra bogen Swing, Swagger Drape af Jane Slicer-Smith. Det er strikket på bestilling og strikket i Rasmillas ynglingsgarn. Så det har været en fornøjelse at strikke. Og der skal da også strikkes endnu et til den som har bestilt sjalet. Bare i andre faver.

Sjalet hedder Miter Vee og den farve sammensætning der er brugt i denne udgave hedder Currawang. Alt efter hvor mange farver man vælger at strikket sjalet i, så har de forskellige navne. Denne udgave er der brugt 3 farver. Alle farver er strikket med dobbelt garn.

Her kommer en række billeder af sjalet

IMG_0615   IMG_0612   IMG_0613

 

IMG_0614   IMG_0616

Alle felter med domino, her er der brugt råhvid og lys blommefarve. De ensfarvet stykker er strikket med blomme farve. Sjalet har en super pasform, ligger rigtig godt på skulderene og jeg kan godt finde på at strikke et til mig selv. For det kan bruges som en slags jakke uden ærmer, hvis der sættes en nål i. Men man kan også slynge det ene forstykker over skulderen og det bliver der.

Så det er et sjal jeg kun kan anbefale.

Sjalet vejer 418 garn og af den råhvide og den lysblomme farvet er det brugt 30 g af hver farve.

For strikkelønnen har jeg købt en kasse garn hos Rasmilla. Nemlig hendes tynde uld og det er bare så lækkert blødt og findes i mange skønne farver. Mit billeder er ikke retfærdige overfor farverne. Jeg håber at garnet i løbet af efteråret/vinteren bliver omdannet til et tæppe.

IMG_0611

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...