lørdag den 19. april 2014

Hemlis

 

hemlis1_14

Jeg deltager jo i en lille blogleg, som hedder Hemlis. Det går ud på, at man har fået tildelt en hemmelig ven, som man skal sende 3 gaver til i løbet af 3 måneder.

Jeg har sendt til min hemlis og i kan se gaverne her og her. Måske kan min hemlis finde mig nu?

Men jeg har også modtaget 2 pakker og har ikke haft vist dem endnu, sikke et skarn jeg er. Men jeg vil nu viser jeg hvad den først pakke som jeg fik i februar indeholdt.

IMG_0434

Det er 1-trådet uldgarn som er økologisk og håndfarver. Der var også en opskrift med, hvor garnet kan bruges til. Men jeg er ikke sikker på at garnet bliver brugt til dette sjal. Farven er blå og garnet er meget lækkert. Der var også noget lækkert fyldt chokolade med, og det smagte bare så godt.

Pakke nr. 2 som jeg fik i marts indeholdt dette:

IMG_0432IMG_0433

Der var igen lækkert fyldt chokolade med og i nogen varianter som jeg ikke har smagt før. Så var der en pose te, som der ikke er smagt på endnu. Og i garn pakken., er der garn og opskrift til et par vanter. Så nu har jeg en grund til at strikke vanter. Jeg tror at de komme med på weekend, når jeg skal til Sverige med strikketøserne. Mon ikke de kan strikkes på en weekend?

Tusind tak til min hemlis for de skønne gaver, og undskyld at jeg ikke har blogget om dem før.

Jeg er ved at pakke den sidste pakke til min hemlis, så den kan sendes efter påske.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...