mandag den 31. januar 2011

Fødselsdag

det har det lige været, og sikke mange skønne gaver jeg har fået. Jeg er med i hele 3 fødselsdagsgrupper, så det er blevet til en del.
Jeg er med i en privat fødselsdagsgruppe, som startede sidste år i forbindelse med vores deltagelse på webstrikkernes strikkefestival i Næstved. Vi er 10 i gruppen, så man kan ønske sig en gave af en vis størrelse.
Min gave bestod af følgende
Marianne Isagers bog, Strik a la carte 1, Stephanie van Der Linden´s bog Around the world in knitted socks, strikkekit fra Christel Seyfarth –pagadehatten, herunde et gavekort til sommerfulgen. Så jeg har anledning til at skulle til København en tur.
Tusind tak for gaverne.
002
Hos Kreativsiden er jeg med I gruppe nr. 2.
Fra Mulle, er der kommet strømpegarn, chokolade – som er spist, te med karamelsmag.
Fra Annie er der kommet te – som dufter rigtig godt, et gammelt strikkehæfte – dem samler jeg på, og et bundt garn, hvor der er bæveruld i. Det er super blødt og jeg skal lige finde ud af hvad der skal strikkes ud af det.
001009011014
Fra Anja er der kommer strømpegarn i skønne farver, 2 forskellige slags te. Jeg har smagt teen med havtorn i, den smager skønt.
Fra Flor er det kommet et havfruesjal, det er et kit fra Kastaniestrik og sådan nogen dimser der bruges når man strikker.
Tusind tak for alle gaverne.
Hos webstrikkerne er jeg med I fødselsdagruppe nr. 9 og der er kommet føgende:
Strømpegarn I skønne farver, en garnfidus fra Geilsk, 2 strikkekit fra Navia, et par sutsko og et par vanter. Skønne gaver.
015
Tusind tak for gaverne.
Så I kan nok regne ud, at det var en skøn dag jeg have.
Af en god veninde fik jeg disse 2 krus.
008
I løbet af de næste par dage vil der komme en del indlæg med færdigt strik.

mandag den 24. januar 2011

En rigtig dejlig søndag

var det jeg havde i søndags. Jeg var nemlig til homeparty med Sanne fra Rasmilla. Tris var så sød at lægge hus til. Vi var 10 strikkeglade damer som mødtes søndag eftermiddag. Sikke en dag.
Lidt billder fra eftermiddagen:

Sanne havde garn med I kassevis og en enkel meget stor kurv. Hendes garn er bare så lækkert både at rører ved og at strikke med. Det kan jeg kun anbefale på det varmeste.
015 017
Sikke nogen farvekort – mums.
018

Der var også tid til hygge. Så der blev snakket, strikket og hygget igennem. Tris havde sørget for kaffe/te, den skønneste chokoladekage og hjembagte småkager. Altsammen bare så dejligt.
Det var også skønt at møde nogen ny ansigter  og hilst på dem. Også skønt at se dem, som jeg allerede kendte.

016 019

Jeg fik også købt lidt med hjem. Sjals garn I en skøn grønfarve. Den er mere lysegrøn end på billedet. En skøn strikkebog, altid godt med ny inspiration. Sanne har fået noget shampoo til uldvask som ikke skal vaskes ud af tøjet. Det hedder Eucalan, det må prøves.

003

Jeg købte også garn til en trøje som jeg skal strikke på bestilling. Dette er ikke vist her, I må vente til trøjen er færdig.
Så til alle som deltog, tusind tak for en skøn eftermiddag.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...