tirsdag den 30. november 2010

Amok

i hjemmestrikket strømper. Det er hvad der har været på mine strikkepinde, de sidste par uger. Tænk ikke et eneste par var til  mig selv. Men der er nogen som mere brug for dem, end jeg.
Jeg er medlem af Kreativsiden, og her strikker til vi blandet andet til Hanne Marie Hjemmet I Roskilde. Det er et hjem for hjemløse kvinder. Vi strikker også til Skrubben I Frederikshavn. Det er et værested for hjemløse mænd.
003  005
007  008
Disse ting bliver sendt til Hanne Mariehjemmet I Roskilde.
Et enkel par strømper til Skrubben I Frederikshavn.
001
I Skrubben kommer der en hjemløs mand, som har 2 piger som han skal holde jul sammen med. Men han har ikke råd til julegaver til dem. Det hjælper vi på Kreativsiden, ham med. Pigerne skal blandt andet have disse strømper, som jeg har strikket.
002  004
Kan fortælle at jeg ikke er helt færdige med strømper endnu. Jeg skal også selv have nogen, det kommer.
Så har jeg strikket en pige bluse for Penille. Den hedder Molly´s mohair og er strikket i mohair fra Kidopale. Der er brugt 2 nøgler. Opskriften er fra bogen  “Kæk og kærlig Børnestrik” af Lene Holme Samsøe.
Den er strikket I str. 10 – 12 år. Jeg synes den virker lille, men jeg håber at modtageren kan passe den.
002

søndag den 14. november 2010

Ferie på Rømø

og lidt færdigt strik skal dette indlæg handle om.
Vi har lige holdt 14 dags ferie på Rømø I Sønderjylland. Anderledes at holde ferie på denne tid af året, men skønt. I forbindelse med ferien, var vi rundt på øen og se nogle ting, som vi ikke så første gang vi var der – for 2 år siden.
001004
Disse 2 billeder stammer fra Hvalgaarden på Rømø. Hegnet til højre består af hvalknogler. Der var mange sømænd fra Rømø som sejlede som kommandør på hvalbåde før I tiden. I kan læse lidt mere om det her:
003
Det her er Danmarks mindste og ældeste skole, den ligger også på Rømø.
005
Billeder af skolestuen
006007
Her kan I læse lidt mere om skolen:
008
I ferien er jeg blevet færdig med at strikke et babysvøb. Jeg har strikket det for en person, som har sendt mig garnet. Det er merinould og angora som er spundet sammen. Det er super lækkert at strikke med, det er meget blødt. Svøbet er blevet pænt stort og jeg er tilfreds med det. Jeg har strikket kanten på istedet for at sy den, Opskriften kan du finde her.
016018021
Jeg har også strikket en kjole til min søster. Nemlig Cecilia fra Design-club. Den er strikket I merinould fra Duo.
016       018
Den er supernem og strikke. Da jeg har strikkede den I min ferie, så tog det kun 1 uge før den var færdig. Halskanten skal strikkes til sidst og syes på. Men det kunne jeg ikke få pænt. Så jeg har samlet masker op istedet for I halsen og strikket kanten på.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...