onsdag den 14. juli 2010

Strik

er der ikke meget af i dette indlæg. Men der strikkes, trods varmen. For et stykke tid siden meldte jeg mig til “byt en kop garn” hos Stickamera i Sverige. Fra Ulrika i Sverige komme denne pakke.
008
Den var rigtig skøn i den grønne farve, og det gav også håb om at indholdet var godt.
009
Her er indholdet, 2 bundter 1 trådet svendsk uldgarn som Ulrika selv har farvet. Det er nogen super gode farver og det skal nok blive forvandlet til et sjal. Der var også et krus med en ælling i og 1 nøgle strømpegarn.- Chokolade var også super godt. Så alt i alt en super pakke, som jeg er super glad for at have modtaget. Så endnu engang tak Ulrika.
010
Her kan ællingen ses.
I weekenden prøvede jeg at farve garn med Kool Aid. Jeg har gjort det før, men her brugte jeg micro-ovnen. I weekenden brugte jeg en gryde på komfuret istedet for.
002
 004
Her ses pulveret efter det er oplyst i vand. Det er nogen ret giftige farver, og ikke noget som jeg har lyst til at drikke – som man gør andre steder i verden.
Resultatet af mine anstrengelser er her:
004
Det skal lige siges at det blå/turkise er farvet med alm. frugtfarve. Jeg er super tilfreds med resultatet. Nu skal jeg bare finde tid til at strikke strømper af det.

søndag den 4. juli 2010

En væbnerhue og et babysvøb

det er hvad dette indlæg kommer til at handle om. Jeg skal love for at sommeren er kommet til Danmark. Jeg synes det er for meget med denne lummer varme. Men jeg får da strikket, selvom det er varmt.

003 004

Jeg har strikket en væbner-hue, selv om det ikke lige er årstiden for det. Men da vi på Kreativsiden skal strikke væbnerhuer, som julegaver, så måtte jeg lige igang med at lave en selv. Jeg er tilfreds med den, kan godt lide at den er stor og rummelig. Den er strikket i dobbelt strømpegarn fra Arwetta, så man kan sagtens holde varmen i den.

På Kreativsiden har vi også en shop, den hedder Faster Anni. Her kan man købe mange forskellige ting, blandet andet babytøj. Her kan der også bestilles et babysvøb. Der er en som har bestilt et i råhvidt, så jeg har strikket det. Det er også strikket i strømpegarn fra Arwetta, så kan det nemlig tåle en tur vaskemaskinen.

001

003

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...