tirsdag den 15. juni 2010

Huer på bestillinge

det var hvad jeg fik min søndag til at gå med. De var hurtig at lave imens der blev set Le Mans og Formuel 1.

Den karry-gule er strikket og her er brugt 50 g Arwetta +1 tråd mohair. Den er super blød og rar at have på.

004 005

Den brune hat er hæklet. Det på en måde så det ser ud som om der er bobler på. Men det er snyd. Her er brugt 100 g Coopsy garn fra Løve.

Den har en rigtig god facon, og jeg skal selv have en til vinter.

006 008

Så jeg håber at modtageren bliver glad for dem.

søndag den 13. juni 2010

WWKIP 2010

Jeg deltog i Uldgalleriet i Helsinge, hvor Gitte havde inviteret. Vi var små 20 stykker og det var super hyggeligt. Det er en super lækker garn butik, men en masse garn på hylderne, men det kan vist godt fornemmes.

Da vejret ikke var med os i Helsinge, så havde Gitte dækket op til os i udstillingsvinduerne.

021

010   012

   014 

019 022

011

lørdag den 12. juni 2010

Hvad er der sket

Jeg har prøvet at lege lidt med de nye design på blogspot, og min blog kommer til at se sådan ud i fremtiden. Jeg skal lige finde et nyt billed.

 

Jeg har jo tilmeldt mig “en kop garn” via Stickamera.se, og har fået oplyst hvem jeg skal sende en pakke til. Den skal til Sverige, og da vedkommende ikke ved, at det er mig som sender før pakken er fremme. Så tør jeg godt vise  jer, hvad jeg sender.

001

Jeg synes selv det er en lækker pakke jeg har fundet frem til. Den sendes på mandag. Så nu går jeg bare og venter på den pakke som er på vej mod mig.

009

Denne trøje har jeg strikket en gang før – kig her. Den første som jeg strikkede er i str. 6-8 år. Så kender jeg en person som gerne ville låne opskriften, men trøjen var alt for stor. Så måtte jeg igang med at strikke endnu, men i str. 3 år. Så der blev strikket og tegnet/skrevet en ny opskrift. Jeg synes selv jeg er sluppet godt fra det.

Den er strikket i strømpegarn 50%uld/50% bomuld. Så den er lige til at smide i vaskemaskinen. Jeg vil tror at ærmerne er 3/4  længe, men det gør ikke noget til den alder. Jeg mangler også en knap i trøjen, men jeg sætte bare en trykknap i. Jeg kan ikke huske hvad garnet hedder. Så nu mangler jeg kun at renskrive opskriften, så den kan lånes ud.

Trøjen er til salg, så hvis du kender en som kan bruge den, så koster den kr.125 + porto.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...