tirsdag den 12. maj 2009

Elvira til voksne

Picture 341 Picture 342

Så har jeg igen fået lov til at være teststrikker for Sanne/Rasmila. Denne gang har jeg strikket en Elvira til voksne. Den er strikket i størrelse i XS. Der er brugt 175 g soft lammeuld i farven Clementin.

Jeg synes det er en smuk tunika/bluse og kan jo strikkes i den længde man ønsker. Det skal siges at den ikke er vasket, så den skævhed der kan ses, er forsvundet i vask. Heldigvis

søndag den 3. maj 2009

2 x 1/2 kongerige = 1 helt kongerige?

Det ved jeg ikke, men jeg har strikket 2 x 1/2 kongerige. Er super tilfreds med dem begge. Der er dog meget forskel i størrelsen, selvom de er strikket efter samme opskrift fra Markno.

Der er tale om 2 forskellige garner, men utrolige lækre at strikke af begge to. Sjalerne er dog ikke til mig selv, men de er strikket for Markno.

Det blå sjal er strikket i 100% merinould fra The Natural Dye Studio. Det er håndfarvet og der er forskellige blå farver i garnet. Sjalet er let og luftigt.

Picture 337 Picture 338

Dette sjal er også strikket i garn fra The Natural Dye Studio, men der er 50% alpacca og 50% silke. Det falder meget tungere end det blå sjal. Det er også blevet lidt større. Men det er også super godt og ligger godt på skuldrene.

Picture 339 Picture 340