onsdag den 27. februar 2008

Garn og te bytteri

Hos Sticamera, er der gang i bytteri af garn og te. Jeg har fået oplyst, hvem jeg skal sende garn og te til. Idag har jeg gået og fundet ud af hvad hun skal have. Jeg kan se på hendes blog, at hun godt kan lide at strikke sjaler.









I må godt se hvad jeg sender til hende. Hun skal have 100 g alpaca fra Isager, det er skønt til sjaler. Det udover er der et udvalg af forskellige tebreve. Jeg har også sendt en lille æske Kusmi te til hende. Derudover er der en skøn sæbe der dufter af citroner, og en duft pose. Jeg håber at modtageren kan bruge indeholdet. Og jeg røber ikke her, hvem modtageren er, men hun er fra Sverige.

søndag den 24. februar 2008

Hækle-mystery

Marianne har startet et hækle-mystery. Hun lægger op til at man skal bruge 10 farver. Men jeg
har kun 7 farver, og det er fordi jeg kun vil bruge bomuldsgarn af samme mærke.
Jeg har købt garnet i Aldi på et tidspunkt, fordi jeg ville hækle et tæppe. Det blev aldrig til noget, så nu bruger jeg det, til dette mystery.


Marianne fortælle, at der er mulighed for at stoppe undervejs, og stadigvæk for noget brugbart ud af det vi har hæklet.

Jeg har bestemt at mit tæppe - som det ender med at være - skal være 120 cm bredt. Jeg har her i weekenden lavet det første clue, som billedet til venstre viser. Nu venter jeg så spændt på fortsættelsen om 14 dage.
Jeg regner med at min niece skal have tæppet, som sengetæppe, når det er færdigt. Jeg synes nemlig at farverne lige passer til en pige på 8 år.

Jeg havde endelig glemt hvor nemt og hurtigt det er at hækle, man kan se resultatet ret hurtigt.

torsdag den 21. februar 2008

Hemlis - hemmelig ven

Så kom posten med en pakke fra Sverige idag. Det er en pakke fra min hemmelige ven. Sikke en gave.



Du min hemmelige ven, du må være tanke-læser. Jeg har valgt netop op det sjal, som du sendte opskriften på, til mit næste større projekt. Jeg gik bare og overvejede hvilken farve det skulle være i.
Det har du, nu hjulpet med. Der var 5 nøgler 1-trådet kauni i pakken. Det er i en lækker chokolade-brun farve. Sjalet blivet super flot. Der var også chokolade med i pakken.
Så tusind tak, for en helt igennem pragtfuld gave. Kunne ikke være bedre.

mandag den 18. februar 2008

Knud Rasmussen´s hus

I dag har vejret været dejligt og rigtigt lunt. Tor - min dejlige græske hund - og jeg har været på tur. Turen gik til Hundested. Vi skulle se dette flotte hus.




Det er Knud Rasmussen´s hus, den kendte polarforsker. Hundsted kommune har gjort et stort arbejde med at vedligeholde huset. Det ligger højt oppe på skrænterne, og fra de runde kanap-vinduer er der direkte kig ud over vandet.

Huset er bygget færdigt i 1917, og han boede meget af tiden i huset, når han var i Danmark. Mange af hans beretninger og historier er skrevet i netop dette hus.

Der er et kæmpe stort lyngområde i tilknytning til huset. Så det kan godt virke lidt barsk, at går der op. Området kaldes Skansen. Der har været mindestue siden 1939, Knud Rasmussen døde i 1933.

Så lige et enkel billede, som er taget oppe fra skrænten. Der er godt nok langt ned.

søndag den 17. februar 2008

Debbie Bliss - Prima

Denne trøjer er smuk som bare pokker. Sikke et stykke strik. Den kunne jeg godt tænke mig at strikke, den findes op til str. XL. Jeg har fundet trøjen i den nye Prima Collektion fra Debbie Bliss. Farven er også vild flot, garnet findes i 16 flotte farver, så det burde være muligt at finde en farve som passer mig. Der er tale om et nyt garn fra Debbie Bliss, det er 80 bambus og 20% uld.


Det er helt sikket at denne trøje flytter ind her på matriklen på et tidspunkt. Jeg skal lige finde ud af farven.

lørdag den 16. februar 2008

Hip Hurra - det var min fødselsdag

Den 28. januar havde jeg fødselsdag, og der strømmede gaver ind til mig på denne dag. Jeg er medlem af webstrikkerne, der er jeg med i en fødselsdagsgruppe. Det er dejligt at få og modtage gave, men jeg synes også det er dejligt at finde på gaver til de andre.

På grund af problmer med min tidligere blog, har jeg først nu kunne lave dette indlæg.

Her kommer hvad jeg har fået fra min fødselsesgruppe.

Af Mai-Britt har jeg fået et gæstehåndklæde, med de fineste påskekyllinger på. Hun har selv broderet dem på, med en symaskine. Der er også en lille uro, der er også er lavet på symaskine. Derudover var der 2 nøgler Smile fra Hjertegarn.Det er noget sjovt garn, jeg ved ikke på nuværende tidspunkt hvad der kommer ud af det.





Fra Jane er der kommet skøn chokolade - der mangler vist lidt på billedet. Men min kæreste har været på rov, men det gør ikke noget. Der var også 3 nøgler lækkert alpaca/silke fra Hjertegarn. Det er bare så lækkert blødt, jeg er ikke stødt på dette garn før. Det bliver helt sikket forvandlet til et sjal.





Fra Hanne er der kommet 2 nøgler strømpegarn fra Opal. Opal er normalt ikke et strømpegarn jeg selv køber. Derfor er det lækkert at modtage som gave. Farverne ville jeg ikke selv have købt, men det bliver helt sikket forvandlet til sokker, til mig selv. Der var også 2 rullemålebånd med. Den rulle som står på højkant er faktisk tape. Det er godt nok en sjov ide. Gad vide, hvor Hanne har fundet det henne?



Fra Githa er der kommet et hæfte fra SandnesGarn, hæftet var allerede slået op på en side. Nemlig siden med futter. Githa har også lagt 3 nøgler 2-tråds uldgarn fra SandnesGarn i pakken. Så der skal strikkes futter, her på matriklen. Hvordan kunne Githa vide at jeg trængte til ny futter?







Fra Lisbeth, kom der 5 nøgler strømpegarn. Det er strømpegarn fra Hjertegarn, i en meget skøn farve. Jeg glæder mig allerede til at strikke strømper af det. Men der kan jo også blive noget andet end strømper, når der nu er 5 nøgler.





Så jeg siger hemed tusind tak for alle gaverne. De er rigtige dejlige alle som en. Det er først nu at de er pakket væk, ellers har de ligget frem. Så jeg har gået og nydt synet og følt på gaverne frem til nu.

fredag den 15. februar 2008

Der kom et brev






Hos Stickamera har jeg tilmeldt mig en lille leg. Nemlig Hemlis 3.

Det vil sige, at jeg har en hemmelig ven som jeg de næste 3 mdr. skal sende små ting og sager til. Jeg vil også modtage ting og sager fra min hemmelige ven. Vi ved ikke på forhånd hvem som er vores hemmelige ven.

I går kom der et brev til mig fra Sverige. Der var ikke nogen afsender
så jeg vil tror det er fra min hemmelige ven. Inde i brevet var der
chokolade - som er spist - derfor ikke med på billedet. Der udover
var der en opskrift på Happy Hair Doll. Hun er rigtig sød og sikke
en overraskelse på Valentins day. Hun bliver helt sikker lavet på et tidspunkt.

torsdag den 14. februar 2008

Sokkeklub 2008

I december 2007 fandt jeg en sokkeklub, hvor jeg godt kunne tænke mig at deltage. Den løber fra januar 2008 og til december 2008. Vi strikker 1 par strømper om mdr. Vi har således allerede strikket 2 par.

Det er hos stickamera, som er en svensk hjemmeside. Tilmeldningen er desværre slut.
I januar har vi strikket strømper efter en opskrift som hed Monkey. De var nemme at strikke og mønstret nemt at huske. Det garn som par til højre er strikket i er noget bambus strømpegarn, og er til mig selv. Parret til venstre er strikket i silk fra Regia. Dem har Hanne fået, som er en god veninde.

I februar har vi strikket strømper med falske snoninger. De var også nemme og hurtige at strikke.
Begge par er til mig selv. Dem til højre er strikket i noget håndfarvet garn, og er en skøn farve. Dem til venster er strikke i silk fra Regia. Jeg er megt tilfredse med begge par.
Nu venter jeg spændt på at se hvilke strømper der skal strikke for marts.

Velkommen til min nye blog

Jeg har valgt at få en ny blog. Jeg er ikke tilfreds på blogbar.dk. Deres support virker ikker, når man har brug for det. Nu prøver jeg her, og håber at alle følger med herover.


Jeg skal lige finde ud af funktioner herinde. Men jeg lover at der kommer en opdatering i løbet af den kommende weekend.

Peacock vest/kjole

Sikke et pragtfuld vejr vi har haft de sidste par dage. Jeg nyder rigtigt at der er kommet lidt mere varme i luften og det snart er tid til ...